Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig képes egy férfi színészkedni egy kapcsolatban?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal. A "baj" az, hogy 3 hét után szerelmes lettem belé. Azt mondta ő is szerelmes belém. Néha viszont olyan jeleket ad, amiből azt veszem észre, hogy csak a szex miatt van velem.
Egyik barátnőm már többször figyelmeztetett, hagyjam el ezt a srácot mert csak megbánom hogy vele vagyok. Nem vagyok biztos benne, hogy igaza van, de nem is nagyon tudom megcáfolni hogy butaságot beszél.
2 hónap alatt már kiderült volna ha nem szeret, nem? Ennyi ideig képes lenne színlelni a szerelmet? Képes lenne csak azért hatalmas telefonszámlát csinálni, hogy minél tovább ideig megtarthasson? Naponta többször felhív, sms-t vagy emailt ír, és esténként is mindig mondja, hogy szeret meg hiányoztam neki. De ugye egész nap nincs velem, nem tudom mit csinál amikor azt mondja dolgozik. :( Bízom benne valamilyen szinten, de nem szeretnék még egyszer csalódni. És ha tényleg csak átver, szeretnék minél előbb kilépni ebből a kapcsolatból.
18L
Köszönöm, aranyos vagy!
Szeretnék vele együtt maradni mert szeretek vele lenni de félek a csalódástól.
2 hónap alatt nem derül ki semmi.És miért is kellene, hogy kiderüljön bár mi is? Hova sietsz? Hova siettek? Ez a valamilyen szinten bízom benne, amúgy is régen rossz.
Ugy hiszem, nem miatta, hanem magad miatt kellene átgondolnod ezt az egész kapcsolatot.
pl. tegnap előtt sietett fel hozzám, akkor még lehetett szex. Tegnap megjött, szóltam neki, hogy akkor ma nincs szex. Tegnap este minden kisebb dolga is nagyobb volt mint az hogy velem legyen. Bent maradt az irodában, kitakarította a szekrényét, az autót elment lemosni (szombaton mosta le!), kitakarította a szobáját (szüleivel lakik, csak fürdeni jár haza..).
Meg akartam csókolni, elfordította a fejét. Azt mondta hagyjam békén, mert ő már aludni szeretne.
hát ha jól nézel ki akkor én is szeretlek. na mehetünk az ágyba?
szóval kb ennyit érhet 1 szerelmi vallomás.
ne 1kapcsolatra tegyél fel mindent, mert akkor nagyon mély gödörben találatod magad. inkább fog fel úgy hogy van vlkin tanulni a szexet.
"Naponta többször felhív, sms-t vagy emailt ír, és esténként is mindig mondja, hogy szeret meg hiányoztam neki."
hát vele sincs minden rendben, én nem zargatnálak egész nap telefonálással, és miből vegyek neked ajándékot ha el telefonálom. sőt feltételezhetném hogy csak azért hívogatt mert bizonygatni akar vlmit ami nincs is(pl.:szerelem).
ha szeretne feltétel nélkül, akkor nem hivogatna(ellenőrizne stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!