Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a házasság a legtöbb embernek nem jelent semmit, vagy nagyon keveset?

Figyelt kérdés
Szinte mindenkitől csak azt hallani, hogy csak egy papír. Akik pedig már házasok, azok gyakran csalják meg egymást, vagy válnak el. Vagy folytathatnám a vagyonmegosztási szerződéssel. Mi a véleményetek erről, csak én látom úgy, hogy ez nem vezet jóra?
2009. júl. 9. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:
én is azon a véleményen vok hogy csak 1 papír és ha házasság után kiderül hogy még sem a legjobb akkor sokkal bonyolultabb hosszabb szakítani (mint ha nem lennének házasok), de viszont akik házasok és felmerül valami probléma köztük akkor ők próbálják megoldani először hogy ne menyjen gajra a házasság, egyébként meg lehet hogy első dolog a szakítás lenne vagy elköltözés. A nők szeretik a házasságot egy "biztonságot" ad nekik.
2009. júl. 9. 01:13
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
nekem sokat számít. jól érzem magam a házasságban
2009. júl. 9. 01:40
 3/6 anonim ***** válasza:
6%
Csak egy buta papír, formalitás, amivel társadalmi kedvezményekhez lehet jutni. Ha ezek nem lennének, az ég világon semmi értelmét nem látnám a házasságnak és soha, semmilyen módon nem házasodnék meg.
2009. júl. 9. 01:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Számomra sokat jelent a házasság és jól érzem magam a házasságomban. Szerintem azért nem mindenkire igaz, hogy semmibe veszi a házasságot. Egyébként azok is gyakran megcsalhatják egymást, akik nem házasok, csak náluk nem olyan feltűnő ez, mert nincs válás...
2009. júl. 9. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:
9 éve vagyok házas, ennek elenére én is azt vallom, hogy csak egy papír. Mielőtt összeházasodtunk már együtt éltünk, gyerek volt. Semmi nem változott az esküvő után. Számomra akkor már a gyerek sokkal nagyobb kötelék. Igazából egyikünk se tudja megmondani miért is házasodtunk össze. Talán, mert mindenkinek az volt az első kérdése mikor terhes lettem, hogy esküvő mikor lesz, vagy mert sok dolgot "csak" élettársként nem intézhetek, de igazából ésszerű magyarázatot nem tudnék adni, miért "kellett". Nem is csaptunk nagy lagzit. Sőt, házassági szerződést is kötöttem, ami nem egyenlő szerintem a bizalmatlansággal, csak lefektetjük, hogy ki mit vitt a házasságba. Mi így házasodtunk, de jól érezzük magunkat, és jól megvagyunk. Ez a lényeg. Viszont tisztában vagyok vele, 100%-ig nem tervezhetem el az életem. Akik nem csak papírként fogják fel a házasságot, azoknál is ugyan olyan esélye van annak, hogy válással végződik.
2009. júl. 9. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem tartom fontosnak, menyasszonyom van. Szerintem sokan anyagi okok miatt nem tudnak összeházasodni. Sok ismerőst rokont illene, szeretnének meghívni a lagziba. Arra nem lehet alapozni hogy majd megtáncoltatják a menyasszonyt és visszajön az ára vagy azért is nem mennének el mert még annyit sem tudnak bedobni a táncpénzbe amit értékben elfogyasztanak. Persze nem így gondolkodom de sok helyen ez lenne az akadály és úgyanúgy szeretik egymást akik tényleg szeretik mintha házasok lennének. Egy gyűrű ha belefér az már valami.
2009. júl. 9. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!