Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok ismerkedni akaró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ismerkedni akaró kövérebb lányokat?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy szórakozóhelyeken nincsenek, mert gondolom nincs önbizalmuk nagyon ilyen helyekre menni, pedig nekem nagyon bejönnek, hol találhatnék ilyen lányokat? :)

2012. jún. 30. 20:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezzel tudnék vitatkozni, hogy sokkal kedvesebbek lennének, de tény, hogy van köztük nagyon kedves is. Figyelj, ha te meg tudnál nekem vékonyabb lányokat küldeni, akkor akár üzletet is köthetnénk, főleg, ha környékbeli vagy. :D
2012. jún. 30. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Felőlem nekem is írhatsz 172/72:D
2012. jún. 30. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:

ma 21:07

Te viszont nem lehetsz olyan nagyon kövér! Szerintem pont olyan csaj vagy akire vágynék...:)

2012. jún. 30. 21:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Relatív ez a kövérebb szó...én 158cm vagyok és 54kg és közel se vagyok vékony...

Amúgy én rengeteg ducibb csajt szoktam látni az éjszakában,ráadásul a legtöbb nem az alakjához híven öltözik :D

2012. jún. 30. 21:22
 15/22 Diavolino44 ***** válasza:
100%

társkeresők dugig vannak velük!!

Szerintem percek alatt fogsz magadnak valót találni!

2012. jún. 30. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:
mennyire akarsz ducit? valami kép? hogy jobban el tudjuk képzelni :)
2012. jún. 30. 22:56
 17/22 anonim ***** válasza:
És aki azt gondolja magáról hogy az és ír neked, lehet ezt fogod a szemébe vágni: Bocs, de túl vékony vagy, nem érdekelsz!
2012. júl. 1. 16:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon bejönnek a duci lányok :)

15F

2012. júl. 1. 19:27
 19/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy ezeket a lányokat cukrászdában vagy a Mekiben kell keresni..elmehet melletted az utcán is..sőőt ha egy vagányabb lányt fogsz ki akár egy disco-ban is összefuthatsz vele..én tudom..énis teltebb vagyok az átlagnál, de van önbizalmam.szerintem ez fontos..és a kérdezővel egyetértek : nem a külső számít. :)
2012. júl. 2. 17:58
 20/22 anonim válasza:

Utolsó vagyok még mindig:

Egyébként.. a kövér szó relatív..attól függ kin hogy "jön ki"..ha értitek

lehetek 60 kilós és úgy nézek ki mint egy hordó és lehetek 75 kilós és átlagos testalkatú is..

2012. júl. 2. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!