Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este szakítottunk a barátommal. Hogy tehetném túl magam ezen a kis időszakon, ha tudom, hogy hamarosan (pár nap, hét) és újra együtt leszünk?

Figyelt kérdés
Inkább amolyan szünetnek hívnám, mert kicsit független akar lenni, mint minden haverja meg barátja. Tegnap este ott aludtam nála, szájra puszival váltunk el, tehát nagyon nagyon szeretjük egymást.Csak neki kell ez a kis idő. nekem mégis annyira fáj, és nem bírom abbahagyni a sírást. Fél óra, és a legjobb barátnőm jön, bedobunk egy két jack-kólát, de az sem fog segíteni. Elveszítettem a legfontosabb embert az életemben, a mindenemet. bocsi ha zűrzavaros. :(
2012. jún. 30. 16:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szerintem ha van szerelem egy kapcsolatban azért illik meg beszélni ,hogy ki hova megy...már csak a félre értések elkerülése érdekében is meg nem csak féltékenységből hanem aggodalomból kifolyólag is viszont tényleg nem szabad korlátozni más szabadságát, mert az semmi jóra nem vezet. Ha nagyon gyakran voltatok együtt akkor meg is unhatott úgy ,hogy egy héten max 2x találkozzatok ha kibékültök. Nem akarlak lehangolni ,de ennek a kapcsolatnak hamarosan vége lesz vagy már vége.Nem vagytok egymáshoz valóak.
2012. aug. 5. 13:00
 22/22 A kérdező kommentje:

Hamar egymásra találtunk újra, azóta jobban ragaszkodik hozzám,mint előtte :) ráadásul 1 hétig nem is találkoztunk és már annyira hiányoztam neki,hogy ő írogatta először,hogy szeretlek hiányzol csók stb :)

Csak most nem teregetjük ki mások elé a kapcsolatunkat egyenlőre, ez az én kérésem volt.Tehát nem pakolgatjuk ki facebookra. Aki tudja ,mi a helyzet az tudja, aki nem annak nem is kell tudnia.

2012. aug. 5. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!