Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este szakítottunk a barátommal. Hogy tehetném túl magam ezen a kis időszakon, ha tudom, hogy hamarosan (pár nap, hét) és újra együtt leszünk?
Nem véleményt kértek a kapcsolatról, arról, hogy ki mit gondol, hanem ötleteket arra, hogyan terelje el egy kicsit a gondolatait.
Találj magadnak hobbit. Én balettozom, nagyon szeretem csinálni, és mindig eltereli a gondolataimat. Valamilyen biztonságot is ad, mert tudok hová menekülni.
Olvass, menjetek a barátnőkkel a strandra, tanulj meg urduul. Csak te tudod, mihez van kedved, ha szeretsz rajzolni, iratkozz be egy tanfolyamra. Nyár van, annyi lehetőséged van, kár sírásra pazarolni az időt. Tudom, hogy könnyű mondani, de sokkal egyszerűbb lesz, ha találsz magadnak valamit, amivel kitöltöd az időd :)
Nagyon ciki hogy ennyire futsz a pasi utan. Halalba alazod magad. Szakit es szajrapuszival valt el? Ja, ha nem lesz mas akkor tenyleg jo leszel Te is..az ágyban. Felejtsd el. En a helyedben azt csinalnam, hogy elgondolkodnek hogy miert dobott? Le kell jelentkeznie? Mindent egyeztetnie kell veled? Baromira idegesito csaj lehetsz. A srac meg okos :) lenyegeben hivatalosan is engedelyezted hogy megcsaljon. Megmondanad a srácnak hogy birom a fejet? Koszi
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!