Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem szeret nálam/velem lenni?
Figyelt kérdés
A párommal két és fél éve vagyunk együtt. Általában ha találkozunk, akkor ő jön át hozzánk, mert nekünk nagyobb a lakásunk és kényelmesebben elférünk. Régebben mondta, hogy nem szeret pl. több napot nálam lenni, mert őt zavarja, hogy itt van, aztán ezen túl lépett. Viszont mostanában megint kezdi, hogy ha átjön, akkor is csak egy éjszakára, mert napközben erre-arra mászkál, este 6-7 körül átjön másnap délig alszik (ha felkeltem, akkor egész nap csak morog)"reggelizik" és hazamegy. Jóformán semmit nem is csinálunk,csak alszunk,pedig én szivesen mennék vele mindenfelé. Ma például kérdeztem tőle, hogy este beszélünk-e majd, ha már itt alig beszélgettünk, mert tényleg csak evett és ment, de mondta, hogy nem tudja, mert lehet, hogy megy át egy barátjához. Múltkor azt mondta, hogy azért nem marad nálam, mert azon a héten alig aludt otthon (barátoknál, munkahelyen, és egy éjszakát nálam volt) és hogy otthon is szeretne lenni. Erre este elment otthonról egy haverjához. Nem az zavar, hogy elmászkál barátokkal ide-oda, hanem az, hogy már tőlem is siet, mert "otthon akar lenni", közben meg nem is haza megy. Miért csinálja ezt? Hogy beszéljek vele, hogy ne sértődjön meg?2012. jún. 30. 15:04
1/4 anonim 

válasza:

hm.. :) szerintem keress egy új pasit.. :) van egy olyan sanda gyanúm hogy nem vagy egyedül.. :) remélem érted.. :)
2/4 anonim 

válasza:

Add ki az útját, javulni soha nem fog még ha ígérgeti is majd ha elküldöd! Keress mást!
3/4 anonim 

válasza:

Elpiknikel,alszik,kajál,aztán megy.Egy kicsit gondolkodj,ez nem normális.
4/4 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem, hogy ez nem normális, azért is kérdeztem. :| Biztos, hogy nincs másik barátnője, mert a munkahelyén is ismerek mindenkit, ha itt találkozgatna mással, arról tudnék, ráadásul apukám a főnöke, szóval nem hiszem, hogy merne itt kavarni mással. A barátait is ismerem, és tudom, hogy szólnának, ha pedig rákérdezek, hogy milyen volt itt és itt, túlságosan egybehangzó, részletes választ kapok, tehát ezt nem tudnák megbeszélni, falazásképp. Inkább az bánt, hogy valószínű, hogy már nem szeret, én viszont szeretem őt. :( Próbáltam beszélni vele erről az ottvalós dologról, de megsértődött, utána meg elkezdett bunkózni, lecseszett, hogy nem értékelem azt az időt, amit velem tölt. Pedig értékelem, illetve értékelném, ha a 80%-át nem alvással, a fal felé fordulva töltené...
2012. jún. 30. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!