Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet még ebből valamikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még ebből valamikor később valami?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapig kavartam egy lánnyal, akivel heti 1-2 napot tudtunk találkozni. Amikor együtt voltunk, mindketten nagyon jól éreztük magunkat egymással. És tényleg megvolt a harmónia köztünk. Mondta is, hogy kedvel és fontos vagyok neki.

Ő komoly kapcsolatot keresett és szerinte én nem mutattam eléggé ki, hogy én is arra vágyok. Ezalatt többen is próbálkoztak nála, és úgy döntött, hogy egy olyan fiút választ, aki hónapok óta nyomul rá. A dolog pikantériája, hogy elég nagy a távolság közöttük és eleinte nem is akart vele semmilyen szoros viszont kialakítani és nem is nézett úgy rá, mint egy férfira. Vacillált azon, hogy kit válasszon közülünk. És ez idő alatt nem nagyon akart velem találkozni, hanem a másik féllel randizgatott. Ezeket nekem nem merte elmondani, mert félt hogy megbánt és inkább hazudozott. Mikor ez kiderült, megszakítottam vele a kapcsolatot, de rájöttem, hogy ő fontosabb nekem, mint gondoltam.

2012. jún. 30. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Azóta ő sem keresett téged? Vagy összejött a másik pasival?
2012. jún. 30. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Hagyd a búsba.
2012. jún. 30. 15:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem jött vele még össze. És nem is hiszem, hogy hosszú kapcsolat alakulna ki belőle.

Nem keresett, megmondtam neki, hogy ne keressen.

2012. jún. 30. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát... ha Te kérted hogy ne keressen akkor lehet gázul jönne ki hogy te könyörgöd vissza magad...szerintem ő már túl lépett ezen, lehet neked is jobb lenne! Tudom hogy nem könnyű ha érzel valamit, de ha nem jöttetek össze akkor lehet nem egymásnak valóak vagytok!Találsz jobbat!
2012. jún. 30. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ezt a nem egymásnak valóak vagyunk érvet. Ha két ember szeret együtt lenni és jól érzik magukat egymás társaságában akkor számít még valami?
2012. jún. 30. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nehéz ha szerelmes vagy a lányba de felejtsd el, és kutyaharapást szőrével gyógyíts! Vagyis csajozz be!

Olyanról még nem hallottam ahol ilyen eset után kibékültek és minden happy lett.

2012. jún. 30. 15:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt mondani, de az a baj, hogy elég magasra tette a lécet, és nehéz lesz legalább ilyet találnom. Elég válogatós vagyok és ő pont megfelelt nekem minden tekintetben. És ezt nem azért mondom, mert elfogult vagyok, hanem mert a megismerkedésünőkkor is ezt gondoltam.
2012. jún. 30. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Adod Te még lejjebb, ne feledd szavam!

Csak idő kérdése.

2012. jún. 30. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!