Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még ebből valamikor később valami?
Kb. 1 hónapig kavartam egy lánnyal, akivel heti 1-2 napot tudtunk találkozni. Amikor együtt voltunk, mindketten nagyon jól éreztük magunkat egymással. És tényleg megvolt a harmónia köztünk. Mondta is, hogy kedvel és fontos vagyok neki.
Ő komoly kapcsolatot keresett és szerinte én nem mutattam eléggé ki, hogy én is arra vágyok. Ezalatt többen is próbálkoztak nála, és úgy döntött, hogy egy olyan fiút választ, aki hónapok óta nyomul rá. A dolog pikantériája, hogy elég nagy a távolság közöttük és eleinte nem is akart vele semmilyen szoros viszont kialakítani és nem is nézett úgy rá, mint egy férfira. Vacillált azon, hogy kit válasszon közülünk. És ez idő alatt nem nagyon akart velem találkozni, hanem a másik féllel randizgatott. Ezeket nekem nem merte elmondani, mert félt hogy megbánt és inkább hazudozott. Mikor ez kiderült, megszakítottam vele a kapcsolatot, de rájöttem, hogy ő fontosabb nekem, mint gondoltam.
Szerintem nem jött vele még össze. És nem is hiszem, hogy hosszú kapcsolat alakulna ki belőle.
Nem keresett, megmondtam neki, hogy ne keressen.
Nehéz ha szerelmes vagy a lányba de felejtsd el, és kutyaharapást szőrével gyógyíts! Vagyis csajozz be!
Olyanról még nem hallottam ahol ilyen eset után kibékültek és minden happy lett.
Adod Te még lejjebb, ne feledd szavam!
Csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!