Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az Igaziban?

Figyelt kérdés
És ha igen, honnan tudtátok/tudjátok hogy ő az igazi? Éreztétek, vagy miből tudtátok? :)
2012. jún. 29. 23:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek benne. Nincs olyan, hogy igazi. Mindíg van jobb.

A kérdés az elhatározáson van, hogy egy ember hajlandó-e megállapodni valaki mellett akiben lát valamit.

22F

2012. jún. 29. 23:28
 12/24 anonim válasza:
hmm am én nem igazán hiszek benne... én mindent megtettem, ami tőlem telik és mégsem vett észre a számomra igazinak hitt lány... tényleg ő volt az, akinél azt hittem, hogy igen, ha nem ő akkor ki? :S
2012. jún. 29. 23:28
 13/24 Pendulum92 ***** válasza:

Meg van egy bizonyos "ez az" érzés...

Többieknek válaszolva ez még nem jelenti azt hogy nem lehet elszúrni ezt is.

Együtt kell fejlődni lelkileg, akkor nem lesz gond.

2012. jún. 29. 23:57
 14/24 anonim ***** válasza:
én javíthatatlan szerelmes, ragaszkodó hűséges típus vagyok, és hiszek az igaziban. Az előző barátommal 3évig voltam együtt. Egy darabig azt hittem, hogy ő az Ő, de rájöttem, hogy nem, mert ő elég földhöz ragadt, én meg túl elvont voltam hozzá képest. A mostani barátommal minden stimmel, de fél év után még nem mondanám, hogy ő az igazi, bár minden stimmel, nagyon jó vele minden téren. Remélem, hogy rátaláltam :)
2012. jún. 30. 00:51
 15/24 anonim ***** válasza:
Jaj, gyerekek, vegyétek már fel a fonalat... se Mikulás, se fogtündér, se húsvéti nyuszi, se Jézuska
2012. jún. 30. 00:51
 16/24 anonim ***** válasza:
igen hiszek benne. én megtaláltam, akármit tesz nemtudok rá haragudni,imádom.Még a hibái is tetszik nekem.:))*-*
2012. jún. 30. 10:54
 17/24 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam, az első pillanattól kezdve tudtam, hogy ő az. Ettől függetlenül a dolgok nem váltak egyszerűvé, ugyanúgy megvívtuk a csatáinkat egymással, a környezetünkkel, a különbség csak annyi, hogy ott van az a plusz, hogy SZÁMOMRA tudom, hogy nincsen jobb társ. NEKEM Ő a legtökéletesebb, Ő az, akinek egyaránt szeretem a hibáit és erényeit. Másoknak biztosan van szebb, jobb, de nekem csak Ő kell.

Öt éve vagyunk együtt, millió kisebb és nagyobb vitánk volt már, de egyszer sem éreztem azt, hogy ez a vége. Ismerem, Ő is ismer éppen ezért nincs olyan dolog, amit ne tudnánk megbeszélni. Mindemellett pedig nem teszünk olyat, amiről tudjuk, hogy a másik megbocsájthatatlannak találja.

Ez az, amiben én az Igazit látom.

2012. jún. 30. 12:02
 18/24 Pendulum92 ***** válasza:
egyetértek az előzővel teljes mértékben, mindent meg kell beszélni, és nem lesz gond.
2012. jún. 30. 12:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszek. Lehet hinni benne, de az, aki senkivel nem jön össze, mert ő várja az igazit, az egy hüje.
2012. jún. 30. 15:18
 20/24 anonim ***** válasza:
hüje? remélem ez vicc akart lenni...
2012. jún. 30. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!