Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. van egy kis problémám amire szeretnék normális tanácsokat kapni.. 14 éves csaj vagyok, s van egy barátom aki 21... nem nagyon rég vagyunk eggyutt, de felmerult bennunk az hogyha valaki feljelentene minket, o lecsuknák.. nem tudjuk mit tegyunk.. maradjunk eggyut titokban, vagy tartsunk 1 év szunetet míg betoltom a 15 -ot? nagyon szeretem ot.. semmi féle képpen nem akarom elveszíteni... és mint ahogy mondani szokás,szerelem még 10 évesen is van.. ne itéljetek el, én csak tanácsokat kérek.. koszonom..
2009. júl. 8. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehettek eggyüt,ha feljelentenek akkor annak nem lessz büntetőjogi vonatkozása azaz nem megy börtönbe,sexelhettek is.(de azzalmég várjatok nem kell elsietni)

Wikipedián ezt találtam.

2009. júl. 17. 09:04
 12/13 A kérdező kommentje:
hm... de miért mod mindneki másat??? már nem tudom mit hidjek..
2009. júl. 18. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert mindenki mást hallott,és azt irja vissza,csak kevesen néznek utána,keveseknek vannak jogi ismeretei.
2009. júl. 19. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!