Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. van egy kis problémám amire szeretnék normális tanácsokat kapni.. 14 éves csaj vagyok, s van egy barátom aki 21... nem nagyon rég vagyunk eggyutt, de felmerult bennunk az hogyha valaki feljelentene minket, o lecsuknák.. nem tudjuk mit tegyunk.. maradjunk eggyut titokban, vagy tartsunk 1 év szunetet míg betoltom a 15 -ot? nagyon szeretem ot.. semmi féle képpen nem akarom elveszíteni... és mint ahogy mondani szokás,szerelem még 10 évesen is van.. ne itéljetek el, én csak tanácsokat kérek.. koszonom..
2009. júl. 8. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ha már betöltötted a 14et akkor nem jelentenek fel, szerintem.

Ha tartotok egy év szünetet nem biztos, hogy később együtt folytatjátok.

Én is ismeretem olyat aki 13-14 évesen 23éves sráccal járt, mindenki tudott rola, de senki sem jelentette fel őket. És még mindig együtt vannak. Már több mint 1 éve..

szoval ti tudjátok, azért óvatosan...

2009. júl. 8. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
egész 18 éves korodig feljelenthetnének...Mert az alatt meg 'kiskorú megrontása'.... de sztem senki nem fog titeket feljelenteni, hacsaknem valami ősi ellenség :D
2009. júl. 8. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Várjatok még a testi kapcsolattal és ne csak az esetleges feljelentés miatt. Egész egyszerűen 14 évesen még nem vagy érett rá. Ha a 21 éves fiú ezt nem látja be, akkor korban hozzá illő lányt kellene keresnie.
2009. júl. 8. 19:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Az hogy feljelentett titeket valaki semmire nem jó önmagában.Mi lenne a gyanu, hogy lehetne igazolni,mi alapján tett feljelentést a feljelentő?

És mégvalami a szüleid mitszolnak a kapcsihoz,lehet hogy ők kavarnak.

2009. júl. 8. 19:45
 5/13 anonim ***** válasza:
14 éves kor alatt kiskoru vagy,18 alatt fiatal koru 14 vagy15 éves kor a beleegyezési korhatár attol fogva elvileg lehet ha másik fél 18 alatti.A 21 kissé gázos lehet.
2009. júl. 8. 19:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Oskori ellenségrol nem tudok.... a szuleim is tudnak rola hoyg eggyutt vagyunk, vagyis hogy alakul a kapcsolat... most szombaton fogunk beszélni errol a dologrol.. 1 évet nem bírok ki nélkule.. szerintem titokban eggyutt lehetnénk ugy hogy senki ne tudjon rola.. a kovetkezmények nem érdekelnek.. érte mindent.. koszonom mindenkinek.. :)
2009. júl. 9. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy a következményei fölleg őt érintik nem téged,persze van ami téged érint de az más vonatkozásban.
2009. júl. 10. 12:08
 8/13 A kérdező kommentje:
hmmm.. és mint ájánlanátok nekunk?
2009. júl. 10. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Na utána néztem:ha 14 éves elmultál akkor mehet a kapcsiban minden,az idősebb fél kora mellékes.(wikipedia szerint)
2009. júl. 16. 14:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban is leirnád? nehéz a felfogásom.. am. 14 már elmultam...
2009. júl. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!