Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem normális vagyok. Kiszálltam egy féltékeny ember mellől, erre megkapom egy másiktól. Mit rontottam én el?
az ex tiltott, szabályozott, betegesen féltékeny volt. most megismertem egy srácot. erre ez is kezdi.
alapvetően érzékeny, bújós, monogám, kapcs.függő, félénk nő vagyok, olykor gátlásos is. hogy jön ebből le az, hogy r*bancnak néznek???
de ezt azért érzem, mert féltékeny!
szóval balhézik, azt hiszi hazudok, meg sorolhatnám. ha magyarázkodom, nem hisz nekem, ha nem magyarázkodom nem hív fel, nem találkozunk, nekem hiányzik.
szóval ha nem lenne féltékeny, nem ezt érezném. eddig boldog voltam vele minden percnek örültem. erre ez van :(
Eddig nem volt féltékeny? Mindezidáig bírta? :) Nem lehet, hogy tényleg valahogy te váltottad ki belőle? Na nem azzal, hogy félreléptél!
Különben egyszerű: keress másfajta partnert, de komolyan gondolj bele, nem lehet, hogy hosszútávon őt is ilyen irányba "próbálnád" mozdítani?
Itt most nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, csak fura, hogy mindkétszer ilyet fogtál ki!
Lehet, mivel 3 alkalom után (bármilyen közvetlen vagyok!) még egyik fiú sem érezte magát úgy velem szemben, hogy bármit is számonkérhetne. :)
Ha viszont veszettül, és idegesen magyarázkodtam volna, azzal okot adtam volna nekik rá.
"még egyik fiú sem érezte magát úgy velem szemben, hogy bármit is számonkérhetne. :) "
lehet nem találkoztál ilyen srácokkal. őket én vonzom be nagyon úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!