Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éves és 20 év körüli nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves és 20 év körüli nők! Összejönnétek egy 30 éves férfival?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 16:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Bár még csak 18 vagyok, azért válaszolok. :)

Simán összejönnék egy 30 éves férfivel, jelenleg is egy 31 éves után fáj a szívem. :)

2012. jún. 29. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha emberileg baj van vele, nem.
2012. jún. 29. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Talán, de én kevésnek érezném magam hozzá.

Ő valszeg már dolgozik, van lakása, kocsija, stb... Legalábbis jobb esetben, meg elkezdett élete.

Nekem külön szobám sincs, egyetemre járok, semmi tőkém nincs... Úgy érezném korlátozom, hogy velem a közeljövőben nem lehet sem összeköltözést, sem ilyesmiket tervezni, mert anyagilag semmihez sem tudok hozzájárulni, éretlenebb és fiatalabb is vagyok nála sokkal, szóval lehet kicsit fura lenne.

De gondolom ha őszinte szerelem, akkor csak a kor nem tud visszatartani.

21L

2012. júl. 8. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:

a kor nem számit :)

jegyezzétek már fel

2012. júl. 9. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindig is az idősebb pasik jöttek be, tehát igen! (mondjuk most egy 39 éves pasival kavarok, és az eszem azt mondja, ez sok) 24/L
2012. júl. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!