Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám visszaszerezni? Többi lent!
Lassan 4 évesek lennénk barátnőmmel,de érzelem hiány miatt szakítottunk 2 napja. Nagyon szeretem és vissza szeretném szerezni. Voltunk már így de és utána minden jó lett,de most azt mondta 100% h nem akarja,egyedül szeretne enni! Nem volt unalmas a kapcsolatunk,mert voltunk mindenhol ahol lehetett. Koncerteken, külföldön és mindenhol ahol lehetett.
Mit tegyek,pihentessem a dogot és hátha rájön? Ami nehezíti a dolgot,hogy ott laktam nálauk és most vagyok itt is ott is,de még szinte mindenem ott van! Ráadásul most vagyok szabin és hétfőn mentünk vona a Balcsira. Dög unaom minden napom és ma megy bankettra amitöl kicsit félek. Azt mondta bármikor ott aludhatok,amíg nincs hova menni,de ezt nem tartom jó ötletnek.Ma ünnepelnék a névnapom is bnkett után,de ezt várhatom. Mit tegyek segítsetek!!! 23/F
"de most azt mondta 100% h nem akarja,egyedül szeretne enni! "
Hadd tanuljon meg magatol enni no
Birom hogy vannak olyanok akik humorosnak érzik magukat! Te nem hagytál még ki soha egy betűt??? Az ember segítséget akar kérni,nem pedig baszogatást!!!
LENNI!!!
Na akkor hogy normális választ is adjak, mert amugy nem szoktam poénkodni..
Először is boldog névnapot.
Hát szerintem várj egy kicsit és ha később is úgy érzi, akkor lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!