Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ajándékoz meg soha a pasim?
Sem névnapomra, sem szülinapomra nem kaptam soha normális, szívhez, hozzám szóló ajándékot a páromtól.
Igaz, tavaly szülinapomon elmentünk vacsorázni,ő fizette, de nem volt számomra semmiféle ünnepi hangulata, máskor is eljárogatunk kajálni, olyankor is felváltva fizetünk.Idén szülinapomon meg elmentünk fagyizni. Névnapom után két nappal kaptam egy csokit tőle.
Az ünnepi hangulatomat folyton lehangolja,percek alatt megsemmisíti..
Jobban örülnék egy kellemes meglepetésnek,egy átgondolt, előre megtervezett ajándéknak, még akkor is,ha az csak szimbólikus(nem kell nekem drága ajándék).
Rosszul esik,mert én névnapjára, szülinapjára, évfordulónkra mindig tervezek valami meglepetést, napokkal, hetekkel azelőtt foglalkozom a dologgal.
Az ilyen pasi vajon nem tud vagy nem akar ajándékozni,ennyire nem fontos számára?(szüleinek is mindig utolsó percben vesz valami...akármit, záróra előtt rohangál ajándékért.)
Én a legközelebbi alkalommal úgy próbálnám észhez téríteni, hogy megveszed neki az ajándékot, de úgy csinálsz, mintha elfelejtenéd. Mivel mondod, hogy nagyon fontos h NEKI méltóképp meg legyen ünnepelve a születésnapja/névnapja, biztosan szóbahozza majd. Ekkor mondod, h "de te sem köszöntesz fel soha rendesen ajándékkal az alkalmakkor" és eléállsz az ajándékkal. Ha ebből nem ért, semmiből. Ennyi esély viszont neki és elsősorban neked is jár, h észhez térjen végre.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!