Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Mit tegyek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek? Nem bízok már meg benne! (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátommal több, mint féléve együtt vagyunk. Nagyon boldogok vagyunk egymással. A gond csak az, hogy a napokban megtudtam, hogy „alkalmi cigis”. Tudom, hogy ez nem nagy gond ha egy buliban egy szálat elszív, de engem mégis zavar mert nagyon cigi ellenes vagyok. Ezt persze ő is tudja, de mégis elkezdte.. Megmondtam neki, hogy én így nem szeretném tovább folytatni, mert én nem így szerettem belé. Erre az volt a válasza, hogy leszokik miattam, de én nem hiszek neki most már. Ha eddig hazudott, akkor miért ne folytatná?

Tudom, hogy nem az én döntésem, hogy leszokik vagy sem. Neki kell akarnia nem nekem, és, hogy nem erőltethetem rá, de én nagyon szeretem, és csak jót szeretnék neki azzal, hogy leszokjon! Félek, hogy nem fogja megtenni és csak hazudni fog úgy ahogy eddig.. Már nem tudok benne megbízni. Szeretnék újra bízni benne, mint régen csak már nem tudom hogyan..

2012. jún. 28. 18:26
1 2
 11/11 Pendulum92 ***** válasza:

Miért akarod megmondani neki hogy mit csináljon?

Ha téged zavar, az igazábol a te bajod. Szokd meg, vagy lépj le. Persze lehet szépen kérni, de ennél többet nem érdemes filózni ezen.

2012. jún. 30. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!