Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türelmetlen voltam? Nem hagytam magunknak elég időt?

Figyelt kérdés
Egy hónapig jártam egy fiúval, ő szeret én viszont csak barátként tudtam tekinteni rá. Újra kellene kezdeni? Megpróbálni újból? Hátha tudnám őt szeretni? Néha azt érzem, szeretem, de mikor együtt vagyunk nincs meg az a bizsergető érzés...
2009. júl. 8. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
ha hiányzik a bizsergő érzés, akkor felejtsd el.
2009. júl. 8. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
tessék bele vágnI! majd fog bizsergetni ne félj ha veled lesz és megcsókol!
2009. júl. 8. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha újra kezdenéd Vele, akkor csak van valami:) De abba a hibába nehogy beleess, hogy esetleg ha ló nincs akkor szamár is jó alapon próbáld újra Vele. Még egy próbát megér, ha most sem jön az érzés, akkor pusztán maradjatok barátok.
2009. júl. 8. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ugyanez volt velem is.. volt egy srác, akit nagyon szerettem, de nem jött vele össze.. elkezdtem járni pár hónappal később egy másik sráccal, de 2 hónap után szakítottam, mert még mindig nem éreztem azt, hogy szeretném. utána csak nem bírtuk egymás nélkül és megint összejöttünk.. egy hét múlva leszünk félévesek.. :) el kellett veszítenem ahhoz, hogy rájöjjek, mennyire fontos is. ha te a szakítás után nem érzed azt, hogy hiányzik és megőrülsz, akkor szerintem felejtsd el. de ha mégis, akkor próbáljátok újra. természetesen, ha nem küld el a fenébe...
2009. júl. 8. 16:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. júl. 8. 17:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Főleg a legutóbbit, nagyon őszinte voltál velem...:)
2009. júl. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!