Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak még neki időt? Türelmetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak még neki időt? Türelmetlen vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan fél éve vagyunk együtt, ő 23F, én 22L. Sokat vagyunk együtt, tudom, hogy jól érzi magát velem, én is vele, imádom, szeretem őt. De még sohasem mondta ki. Nekem hiányoznak a szerelmes suttogások, nekem nagyon fontosak a szavak. Én egyszer írtam neki (egy veszekedés közben, msnen), de nem reagált rá. Az előző kapcsolatomban a fiú nem szeretett, és egy évig gyötört, megcsalt, hazudott, mondanom sem kell, rosszul kerültem ki a kapcsolatból. Tudom, ő is csalódott az előzőkben, de én mégsem félek szeretni őt. Néha az az érzésem, teszek felé egy lépést, erre ő visszakozik. Azt hiszem, ennyi idő alatt már ki kellett volna alakulnia valaminek... Mit kellene tennem, hagyjak még neki időt, vagy sohasem lesz már belém szerelmes? Vagy csak fél kimondani? Voltatok már ilyen helyzetben? Várjak még valamire, vagy csak magamat verem át?
2010. márc. 3. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a pasik rém nehezen kommunikálnak ,eleve fejletlenebb az érzelmi intelligenciánk ,nekem sok csalódás után sikerült

tisztáznom ezt magammal ,ha szereted beszélj erről őszintén(mond el neki ,normálisan mi az ami zavar ,hogyan tudna rajta változtatni) 1 pasi

2010. márc. 3. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nő létteremre voltam úgy azzal a szóval, mint a te párod. Én meg is mondtam a páromnak mikor összejöttünk, hogy én tettekkel szeretek. Aztán egyszer valahogy mégis kimondtam. Úgy éreztem, megfolyt, ha nem adhatom ki magamból.

Beszélj a pároddal. Szerintem fél kimondani. Talán a korábbi csalódásai miatt.

2010. márc. 3. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nem veszi észre a romantika utáni vágyadat(elég figyelmetlen lehet),de véleményem szerint nem fog ő soha úgy szeretni ahogy te szeretnéd!Ha nem így érzed akkor bocsájts meg nekem lelkem gyönyörű virága!:D
2010. márc. 3. 19:38
 4/8 anonim válasza:
szerintem tuti fontos vagy neki és szeret Téged, csak pasi!!! sosem fog úgy működni és gondolkozni mint mi csajok :D , úgyhogy szerintem csak szeresd tovább, legyetek együtt sokat, úgyis érezni fogod ,hogy megcsal,vagy vmi más bibi lenne. vagy ha zavar a dolog és nem történik semmi,akkor leülsz vele és megmondod mi bánt. kedvesen,aranyosan :)
2010. márc. 8. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, az én párom sem szokta mondogatni, hogy "szeretlek", nagy ritkán, ha én mondom, akkor mond annyit, hogy "én is.", meg egyszer-kétszer mondta, de akkor sem magában, üresen, hanem más mondatkörülmények között, szóval mondott valamit, és akkor közbe írt msnen ennyit: "de azért tudod, hogy szeretlek"

Viszont érzem. Sokkal rosszabb lenne, ha folyton mondogatná, és mégsem érezném úgy.

Persze, nekem is jól esne, ha időnként mondaná, magától is...

De már megszoktam, hogy nem mondja, és el is fogadtam.

Attól, hogy nem mondja, még nem biztos, hogy fél, vagy hogy nem érzi... Lehet, hogy nem szokta, vagy nem gondolja, hogy neked ez fontos lehet.

Beszéltél már vele erről?

Egyébként én pont a féléves fordulónkon súgtam a fülébe este, a Balaton partján állva nézve a hattyúkat, és akkor is csak annyit mondott mosolyogva: "Igen? Én is. :)"

Beszélj neki róla.

Ha nem megy, akkor mutasd meg neki ezt a linket:

[link]

sok sikert. :)

u.i.: nem hiszem, hogy átvernéd magad. Egyszerűen van, hogy két ember nem ugyanúgy gondol egy adott fogalmat. :)

23/L

2010. márc. 8. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben voltam,de megkérdeztem tőle.. Elég furcsának tűnhet de muszáj volt tudnom és elmondta hogy szeret:) Onnantól már belsőségesebb lett a kapcsolatunk. Sok sikert!:)
2010. márc. 8. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Aranyos a link :) Meg kellene kérdeznem Tőle... Egész hétvégén próbáltam rászánni magam, csak félek attól a választól, hogy szeret, de nem szerelmes belém... Úgyhogy még erőt gyűjtök :)
2010. márc. 9. 08:34
 8/8 anonim válasza:
de ha nem szeret ,vagyis nem szerelmes ,jobb ha kiderül. persze marhára fog fájni, de most gondolj bele.. hogy így akarsz élni még egy darabig "hazugságban", vagy őszintén akár egyedül és még mindig van esély a nagy Ő- höz :) hajrá és tényleg gondold át h melyik a fontosabb.. hazugság vagy a még ezután is ugyanolyan jó élet?!:) szerintem te is tudod a választ :) na sikert!
2010. márc. 10. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!