Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég rátaláltam életem első nagy szerelmére az egyik közösségi oldalon? Írjak neki ennyi év után?
Szánalmas vagy.
Az elején még sajnáltalak is kicsit, de utóbbi válaszoddal bebizonyosodott, hogy primitív rob@nc vagy, aki semmi megértést nem érdemel.
Te meg egy olcsó ... vagy, és csak magadra gondolsz...!
ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy ezt egyből elfelejted, és nem kérdezgetsz marhaságokat
Valamilyen szinten megértem a kérdésedet. Nekem is volt régi nagy szerelmem, együtt voltunk egy ideig, aztán pár év után volt néhány "megkeresése", például Facebookon, annyiból állt a dolog, hogy bejelölt, nem tudtam mit csináljak, ez kényes téma mindenhol. Ez volt kb fél-1 éve, azóta egy szót sem beszéltünk. Én kapcsolatban vagyok/voltam, ő nem nyitott soha komolyabban. Tegyük hozzá, hogy az ő, mondjuk azt "hibájából" szakítottunk. Szívesen beszélgettem volna vele pár dologról, de igazából ambivalens érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Abban biztos vagyok, ha a párom megtudná, hogy beszéltünk, nagyon rosszul esne neki. Ezt pedig nem akarom. Majd ha egyszer eljön az ideje, akkor talán sort kerítünk rá, de az biztos, hogy nem most és nem a közeljövőben lesz.
De nálatok egy kicsit már más a helyzet. Én azt javasolnám, hogy ha ekkora lelki sokk neked ez a dolog, akkor mondd el a férjednek, hogy van egy fickó, akivel régen együtt voltál, és szeretnél találkozni vele, CSAK baráti beszélgetésre, és ne gondoljon semmi rosszra. Csak ezután keresd fel azt, akivel beszélni akarsz. Ne tegyél semmi olyat, amit később megbánhatsz, és ne is titkolózz. Az őszinteséggel néha többre lehet menni, mintha valaki hátulról próbálkozna.
Ha pedig komolyabb szándékaid vannak, akkor értékeld át az elmúlt 9 évedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!