Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feromonokról mit gondoltok?
Itt a nyár, össze kéne szedni vmi fincsi tinihusit. gondoltam segítségül hívom a kémiát. Nektek mi a tapasztalatotok a feromonokról? Melyiket érdemes megvenni?
19F
délelőtt már leirtam vkinek, akkor most újra:
Én egyszer bepróbáltam egyet és tényleg jó volt. Nagyon megtetszett egy lány a buszon és biztosra akartam menni. Addig a nevét se tudtam, csak hogy mikor melyik busszal megy - azzal amivel én is. Randira hivtam. Összejöttünk.
Mondjuk arra figyeltem, hogy nem az első termék mellett tettem le a voksomat, amire rá volt írva, hogy feromon, hanem utánajártam hogy a feltüntetett anyagoknak tényleg van-e vmilyen hatása. Igazából saját magamon is éreztem, hogy kicsit agresszívebbé váltam tőle, szóval vmi tutira működött (legalábbis nekem). Én egy Axcite LP7 nevű parfümöt vettem a body.builder.hu-ról, de sajna ott már nem lehet kapni. Vaterán néha ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!