Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szexuális téren szeret "uralkodni" a pasiján, de a hétköznapi életben meg szereti (elvárja), h a pasija legyen a domináns?
Én is inkább irányító, domináns vagyok mindkét téren. Nem is nagyon értem ezt a felemás felállást. Biztos, hogy részemről sok vita lenne belőle, mindig szakítás lett a vége azoknak a kapcsolataimnak, amelyben (nekem) túl domináns volt a másik a hétköznapokban.
26N
Az eleje még rendben van, én így tudom legjobban élvezni a szexet (vagyis, csak így). De egyáltalán nem várom el tőle egyéb téren sem a dominanciát, át sem tudnék állni (+ rém rosszul viseltem mindig, ha irányítottak).
Fordítva szerintem is könnyebb dolgod lenne: olyan lányt/nőt találni, aki az ágyban dominanciát igényel, azon kívül azonban öntudatos, irányító típus.
Én Domináns vagyok az ágyban és a mindennapokban is.
Nem várom el hogy a pasim domináns legyen. De azt rühellem, ha valaki papucs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!