Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki szexuális téren szeret "uralkodni" a pasiján, de a hétköznapi életben meg szereti (elvárja), h a pasija legyen a domináns?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 01:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is inkább irányító, domináns vagyok mindkét téren. Nem is nagyon értem ezt a felemás felállást. Biztos, hogy részemről sok vita lenne belőle, mindig szakítás lett a vége azoknak a kapcsolataimnak, amelyben (nekem) túl domináns volt a másik a hétköznapokban.

26N

2012. jún. 29. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Az eleje még rendben van, én így tudom legjobban élvezni a szexet (vagyis, csak így). De egyáltalán nem várom el tőle egyéb téren sem a dominanciát, át sem tudnék állni (+ rém rosszul viseltem mindig, ha irányítottak).

Fordítva szerintem is könnyebb dolgod lenne: olyan lányt/nőt találni, aki az ágyban dominanciát igényel, azon kívül azonban öntudatos, irányító típus.

2012. jún. 29. 22:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs könnyű dolgom, és vmennyire vonz az is ha az életben irányítani akar, de félek hogy nem tartana sokáig az a kapcsolat... Szal nem adom fel az ilyen nő keresését, akit a kérdésben írtam. :D
2012. jún. 30. 00:35
 14/15 A kérdező kommentje:
De azt se felejtsük el, hogy a válaszadók közül legalább ketten ilyennek vallották magukat. :)
2012. jún. 30. 04:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én Domináns vagyok az ágyban és a mindennapokban is.

Nem várom el hogy a pasim domináns legyen. De azt rühellem, ha valaki papucs.

2012. júl. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!