Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzak fel egy szakítást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzak fel egy szakítást?

Figyelt kérdés

Vége lett egy kapcsolatomnak, mert egy 3. fél lépett közénk. A lány azt hitte, hogy nem szeretem és azért választotta a másikat. Tudom, hogy ő a hibás és haragszom is rá, de szeretem. Mindig rá gondolok.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Elsősorban saját tapasztalatokat kérnék, nem könyvbe írt praktikákat.

2012. jún. 27. 21:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mivel nem volt túl hosszú kapcsolat, ezért nem tudom, hogy mit várhatott el ilyen rövid idő alatt.

Minden nap tartottam vele a kapcsolatot és mindig kezdeményeztem a találkozásokat. Ezen kívül azt mondta, hogy nagyon kedvel és szereti a társaságom és beszélgetni is jó velem.

A szex is rendben volt, ha véletlen ez merülne fel.

2012. júl. 4. 00:03
 12/12 anonim ***** válasza:

tegnap 00:03

Akkor meg érthető! Nem a te pályázatod nyert a tenderen! :)

Volt nálad jobb jelentkező is. Nyilván te is hasonlóképp jártál volna el ha két jó nő egyidőben hajt rád! Azt választotta amelyik jobban kell. Mivel nem régóta voltatok együtt így nem igazán alakulhatott ki kötődés, és ez nem is igazán megcsalás. Szerintem nem volt köztetek íratlan egyezség hűségre meg ilyesmikre. Majd fejlődsz és jobb és vonzóbb pasi leszel és legközelebb nyerőbb is, és akkor majd a másik kap kosarat!

2012. júl. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!