Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan dobjam fel nőként a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam fel nőként a kapcsolatunkat? (Konkrét tippeket várok)

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
uj frizura, ruha, fehérnemű, kirandulasok, séta, válasszatok egyutt csillagot, zeneszamot, ami a tietek.
2009. júl. 8. 11:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Több tucat ilyen kérdés volt és jómagam legalább 50 ilyen választ adtam. Szerintem minden le lett írva, amit le lehet írni a kérdésben.
2009. júl. 8. 11:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is olvastam ilyeneket,de egy komolyabb reál beállitottságu emberkéről van szó,és mostanában nagyon sokat ül a gépe elött,és csak dolgozik..OLyan mint egy zombi.Azért kell néha kikapcsolodni is nem?
2009. júl. 8. 11:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Na pár tipp, reméljük bejön. Olyan helyekre menjetek, aminél van esély, hogy érdekli Őt. Csak kimozdítani lesz nehéz, utána biztos élvezné. Mivel reál beállítottságú legyen először a Csodák Palotája, kicsit el tudná engedni magát, kísérletezne, játszana stb. Jól éreznétek magatokat együtt.

Ha ez nem jön be neki, mert túl gyerekesnek találja akkor az Elektronikai Múzeum:

[link]

Informatikai Múzeum: [link]

Nagyvázsonyi Postamúzeum: [link] Itt belelehet szőni a programba a várat is, meg kirándulást stb. Sok sikert :)

2009. júl. 8. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:

"Azért kell néha kikapcsolodni is nem?"

Igy van, ki kell e kapcsolni .... a számítógépet :)

2009. júl. 8. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Játsszatok valamit a számítógépen hálózatban. :)
2009. júl. 8. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
tokk ajánlani valakit a NEVE Aletta
2010. febr. 23. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:
tok ajánlani még vkit a neve Senkó Norbert 8/n osztályos tanuló a hartyán általános iskolában az egész országba igy fut h senkszex party meg ienek
2010. febr. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!