Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titokban járok egy lányal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban járok egy lányal most leszűnk 07 21. én 1 évesek. Mit vehetnék neki? mert semi nagy dolgot nem lehet mert szülei nem láthatják. Mert akor kiderül hogy velem van!

Figyelt kérdés
elsö sorban lányok véleményét várom!
2009. júl. 8. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Mit szeret? Attól függ... ha szereti a zenét, amit gondolok, állíts neki össze egy a kedvenc számaiból álló válogatást:D
2009. júl. 8. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
ez a kérdés úgy bűzlik mint egy konzerves hal. mi az hogy titokban jártok? na mindegy. vegyél neki valami kabalát vagy ékszert. esetleg ruhát.
2009. júl. 8. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok titokban járni azt jelenti, hogy valamelyik fél szülei,ez esetben a lányé, nem tudnak/tudhatnak a szerelemről...biztos hallottál már olyat, hogy nem engedik meg a szülők, hogy a gyerek járjon valakivel, de ő még is jár az illetővel
2009. júl. 8. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Vidd el vacsorázni meg moziba és azt nem tudják meg a szülők sem.
2009. júl. 8. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki nem találkozott ilyen esettel, még nem tudom miért kell a kérdést kamunak kikiáltani.

Amúgy én is a mozira és a vacsorára szavazok, mert az biztos nem derül ki. Ékszert annyira nem tanácsolom, mert az nagyon feltűnő a szülőknek. De amúgy vehetsz bármit, amit egy átlagos kapcsolatban szoktak. Maximum eldugja.

2009. júl. 8. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:
igen az ö szülei nem engedik ezt a kapcsolatot.sajnos az is neheziti a dolgot hogy nem nagyon tud elszabadulni hosszu idöre.vacsora kilöve.köszi a válaszokat!de még várok ha valakinek van még ötlete irjon
2009. júl. 12. 18:04
 7/7 anonim válasza:

Én egy kis ékszerre szavazok (mondjuk egy kis szívmedál), annak nagyon szoktak örülni a lányok. Nem tudom megengedheted e magadnak... És azt könnyen el tudja dugni valahová és a kapcsolatot is nagyon erősíti, mert ha előveszi akkor erőt ad neki és te jutsz róla eszébe :)

És azt megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok és hogy szülei miért ellenzik?

2010. ápr. 20. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!