Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy két gyerekes anyuka, fiatalabb szeretőt tart? Mielőtt leszóltok, nem a férjem mellett, mert vele két éve nem vagyunk együtt.
Egy felelősségteljes anyának a legfőbb kérdés valóban a gyerek/gyerekek. Látom, hogy figyelz erre, így mést nem mondhatok, csak ismét azt, hogy ez a te életed:)
És remélhetőleg még hosszú és szép:)
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Még sose volt ilyen kapcsolatom,ezért is vagyok ennyire bizonytalan.
De igyekszem teljesen titokban csinálni ezt a dolgot,és remélem,akkor tényleg csak a jó részét fogom élvezni,és nem ártok vele a gyerekeknek! :)
Anyukámnak is volt ilyen kapcsolata, 10évvel fiatalabb férfi, csak szex.
Mi (a gyerekek) megértettük, egyáltalán nem zavart egyikünket sem, hogy pár órára eltűnt a héten x alkalommal.
Így 12 év elteltével, mi lett végül kérdező?
Remélem sikersztori😊
Amúgy milyen falu? Én is falun élek, körülöttem fiatalok, dolgoznak, a saját dolgukkal vannak elfoglalva, szerintem egyáltalán senkit nem érdekel ma már, hogy mit csinál a másik.
Az öregeknek biztos nincs jobb dolguk, mint a szomszéd után leselkedni, de velük nekem meg nincs semmi közös dolgom, ha a nyugdíjasklubban én leszek a téma, hát engem aztán nem érdekel.
Amúgy nálunk a szomszédok azt sem tudták, hogy férjhez mentem, pedig akkor már 3 éve jártunk a férjemmel. Kb. ennyire érdekli ma már a szomszédokat, hogy mit csinál a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!