Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogalmazzam meg ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmazzam meg ezt az sms-t egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Konkrétan meg akarom neki írni,hogy még mindig szeretem,és hogy fontos nekem,de nem tudom hogy írjam meg,hogy ne tűnjön csöpögősnek.Ti milyen sms-nek örülnétek,ha még éreztek valamit a másik iránt esetleg?
2012. jún. 26. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
keress itt: citatum.hu
2012. jún. 26. 20:52
 2/9 ASOT ***** válasza:

írd, hogy úgy szeretlek mint emberek a sót!

ha nem ismeri a történetet akkor nézzen utána

2012. jún. 26. 20:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam a sóról most ezt a népmesét:)
2012. jún. 26. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
"Még mindig szeretlek és fontos vagy nekem!"
2012. jún. 26. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább azt, hogy úgy szeretlek, mint az emberek a pálinkát.
2012. jún. 26. 21:09
 6/9 egy csajszivagyokk válasza:

én ezt írnám:

" nagyon szeretlek. Tényleg sokat számítasz nekem, és szerinted ha most átvernélek, akkor törném magam? nekem bejössz, és nem birlak kiverni a fejemből <3 "

de nem tudom hogy neked mi a stilusod..

2012. jún. 26. 21:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Már megírtam:)Kihagytam a szeretleket,csak annyit írtam,hogy "hiányzol ám nagyon,de ezt ne mondd senkinek:) " Végül is a hiányzol szó összefoglal mindent szerintem,ha rá ez se hat,én már többet nem írok neki.
2012. jún. 26. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én valahogy így fogalmaznám ezt meg: Mostmár tényleg betelt a pohár, te kib*szott hülye kiéhezett kan. Mégegyszer rám mersz írni facebookon vagy sms-t küldesz akkor hívom a rendőrséget és feljelentelek zaklatásért perverz!!!
2012. jún. 26. 21:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Ááá,hasonlón már túl vagyok,nem vezet eredményre a düh:)Ha a szeretet kinyilvánítás sem vezet semmire,akkor tényleg nem szabad vele foglalkoznom.
2012. jún. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!