Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tennék a legjobbat neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tennék a legjobbat neki?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba. Már vagy 2 hónapja csapom neki a szelet. Elhívtam valahova a múlt héten,és boldogan mondta h eljön,de a beszélgetés során kiderült,hogy van már barátja. Valószínű most jött vele össze. Igazából én ettől már teljesen lefagytam,úgy tettem,mintha meg se hallottam volna,de persze az ilyet nem lehet nem meg hallani. Most nem tudom mivel tennék neki a legjobbat. Ha továbbra is barátkoznék vele,vagy ha békén hagynám. Nekem már úgyis mindegy,most már csak azt akarom,h legalább neki jó legyen...

2012. jún. 26. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Menjetek el a "valahova" és beszélgetés közben mond meg neki,hogy nem csak a barátja akarsz lenni.Ha azt mondja,talán,akkor valószínű,csak szórakozni akar veled is és barátjával is.Viszont ha nemet is mond,barátok még maradhattok.Tapasztalat!Persze nem ismerem a lányt,nem tudom,hogy reagálna,de próba,szerencse!Sok sikert!
2012. jún. 26. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Van barátja de azért boldogan elmenne veled is? Ez őt minősíti. Hagyd az ilyet a fenébe.

"Most nem tudom mivel tennék neki a legjobbat. Ha továbbra is barátkoznék vele,vagy ha békén hagynám"

MAGADNAK akard a legjobbat (ő is magának akarja a legjobbat, nyugi...). Ami jelen helyzetben a következő: mit keresel, barátokat vagy barátnőt akivel járhatsz? Az utóbbit? Remek, de akkor ne pazarold ilyen kitérőkre az idődet meg az energiádat különben ki fognak használni. Egy férfinak tisztában kell lennie hogy mit akar és hogy az adott helyen megtalálhatja e amit akar. Ha pedig nem akkor nem szabad leragadni, menni kell tovább. Aki leragad az fog később itt panaszkodni hogy "Bekerültem a barátzónába, mit csináljak?".

2012. jún. 26. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!