Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szeretkezik velem?
Még csak 1,5 éve vagyunk együtt és a szexuális életünk a béka segge alatt van... 21 éves vagyok nem egóból de lenne olyan ember aki szívesen tenne a magáévá...de a párom ő
(42) és a heti egy alakalomért is kuncsorognom kell! Lassan 1hónapja nincs semmi..Kérdeztem már tőle hogy van e vkije de azt mondta hogy szeret és ilyen az eszembe se jusson, ha pedig van "töcsi" akkor meg elég aktív! Mit tegyek Vágy fokozóval próbálkozzak? Ja a szexy rucik nem jönnek be neki!
Nem vagyunk egyformák, ő ennyit igényel és kész.
Én három napot is alig bírok ki, és van akinek ez sok.
osztán van-e sok pénze, meg fődje?
van néki, csak puha a lőcse?
a vagyont nézzed, ne a romantikát!!
Nem életkor függő. 45 vagyok, de naponta megy. Habitus kérdése. Szerintem.
Hát, 40 felett szerintem nem a szexy ruci izgató. Ha meg mégis, akkor már egyéb gáz is van....
Kis empátia, és megtalálod, hogy mivel tudod fejben fölizgatni. Utána jönnek a fizikai reakciók is:)
Egy ilyen fiatal nő - ha ésszel csinálja - folyamatos izzásban tud tartani egy érett férfit:) Tudom, tapasztaltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!