Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akarja megszabni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja megszabni, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Reggel felhívott a barátom, hogy nem megy dolgozni, találkozzunk. Mondtam, hogy jó találjon ki egy programot. Azt mondja, bejön értem (15km-re lakunk). Mondom, oké, 11re jöjjön be. Erre nekiáll ordítani, hogy ő vagy 15perc múlva ittvan, vagy menjek, ahogy akarok. Mondom, jó, akkor megyek a déli busszal, mert most mostam hajat, és addig nem készülök el. Erre megint üvölt, hogy ki az az idióta, b*lf*sz, aki reggel mos hajat? Aztán végül kihozta belőle, hogy 20perc múlva itt van, és ha nem vagyok kint, akkor visszamegy?

Miért akarja megszabni hogy mit hogy csináljak? Nem a férjem, nem az apám, nem Dél-Afrikába költöztem az engedélye nélkjül, hanem hajatmostam -.-

2év után ennyit érdemlek?

19évesek vagyunk.

2012. jún. 26. 09:51
1 2
 1/13 ASOT ***** válasza:
100%

háát ez elég baljós jövőnek hangzik...

szerintem egy se-ggfej a barátod! és ha nem állsz ki magadért, hanem úgy csinálod ahogy ő mondja neked a dolgokat, akkor idővel csak "cseléd" leszel.

Ha meg nem várja meg akkor meg húzzon a f@szba!

2012. jún. 26. 09:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Sikerült egy balf.szt választanod párnak. Csak így tovább.
2012. jún. 26. 09:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ilyen pár kell neked? Ez csak rosszabb lesz a jövőben.
2012. jún. 26. 10:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy idegbeteg barom.

Sajnos két év után könnyű összekerverni a megszokást a szeretettel. Gondold végig, kell-e ez neked a jövőben.

2012. jún. 26. 10:09
 5/13 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ajajjajj! Menekülj!
2012. jún. 26. 10:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem erdemes fojtatni es ha szereted nehez is lesz kirugni de hidd el nekem ha vele maradsz es majd egyszer a felesege leszel, es fogja erezni hogy mar hozza vagy kotve meg tobb mindent meg fog engedni maganak! elobb utobb vagy valas vagy szomoru jovo lesz a vege! es ezzel hogy de szeretem es nem tudom kirugni sokan elszurjak az eletuket! legy eros es nefej nem maradsz egyedul mer sokan attol felnek! jonnek meg a pasik es akkor rajosz hogy eddig is kar volt ezt turni neki!
2012. jún. 26. 10:18
 7/13 anonim ***** válasza:
20 perc múlva itt a csávód oszt te netezgetsz? húzzál hajat mosni!
2012. jún. 26. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
El kéne hagynod. Ez egy s*ggf*j. Nem gondolom, hogy lehetne erre a viselkedésre alapozni egy kapcsolatot.
2012. jún. 26. 10:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem is az,h megszabja mit csinálj,inkább az,h egy agressziv barom. Nem fog megváltozni, max rosszabb lesz. Azért mindenképp beszélj vele egy higgadt pillanatában,h köszönöd ebböl nem kérsz. És reméljük nem kérsz:)
2012. jún. 26. 11:05
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak az a baj, hogy alapból nem ilyen. Egy tündéri pasi alapból, imádom, mindent megad nekem, és érzem, hogy ő is szeret. Végül kiszámolta, hogy mire leszek kész, és arra jött be. Bocsánatot kért, ahogy kell, és elmondta, hogy miért volt olyan ideges. Azóta is egy drágaság :) Annyira orssz érzés visszagondolni rá, hogy néhány órája megfordult a fejemben, hogy elhagyjam, mikor ilyen aranyosan viselkedik..
2012. jún. 26. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!