Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt vettem észre, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre, hogy egy 15-17 éves fiu csak azokat a lányokat szeretik (tisztelet a kivételnek) akik kirakják mindenüket, de a 20 fölöttiek nem csak a külsöt nézik. Ebben ugye van igazság? Esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok lègyíves! Köszi a válaszokat! :))
2012. jún. 25. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem törvény. Viszont a legtöbb pasi csak a jó alakú, szép arcú lányokkal áll szóba, és bizony NÉHA a nem jó alakúak sokkal értékesebbek. Tapasztalat :)
2012. jún. 26. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egy lányban nem a szex lehetőségét keresem. Sokkal értékesebbek számomra annál. Bár én most is szenvedek, mert távkapcsolatban vagyok egy magyarországi lánnyal. (szlovákiai vagyok) Mióta megismertem és beleszerettem azóta nem tudok más lányokra ránézni. Főleg úgy nem hogy kirakják mindenüket. Nem látom értelmét futó kalandoknak. Ha valaki szexel akkor az sokkal különlegesebb ha szerelemből teszi. Egy kapcsolat tönkre teheti az embert lelkileg, de csak azt az embert aki igazán tud szeretni. Mint például engem. (azért engem még nem tett tönkre, csak fáj a barátnőm hiánya) 14/f
2012. júl. 11. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:

14 vagyok, szerintem átlag srác vagyok, nem vagyok dagadt, ronda,kocka, vagy ilyenek..Na meg nem is bmx-es "kintvanagatya", "tükörbenpózolok", "bunkóvagyokacsajokkal" gyerek...az pláne nem..

Nekem az ilyenekből már úgymond elegem van...Én a "régimódi" csajokat szeretem...ne a "fészbuk",a pózolás, a mobil érdekelje...Persze csajos dolgok érdekeljék, de amolyan...amolyan jó kislány legyen :) Persze az hogy nem kipakolós csajról beszélünk, még nem azt jelenti, hogy ronda csajokat szeretek...átlag csajokat...

Csak az a gond, mint ahogy előttem szólók közül is írták páran, hogy ma már annyira elromlott a világ, hogy hiába van egy olyan csaj, aki tényleg a tökéletes lenne, egyszerűen nem lehet vele összejönni, mert a média meg minden azt mutatja, hogy a pénz, meg a parasztság (és nem a földművelő típus) az ami a csajoknak ideál kell legyen..utána meg sír a szájuk, hogy minden pasi szemét...kérem...tisztelet a kivételnek ;)

2012. júl. 12. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Az elején szinte minden pasi a külsőre megy.Aztán rájönnek hogy az ilyen fullos cicababák teljesen alkalmatlanok komoly kapcsolatra,na ezért látsz az utcán jó pasikat ronda lányokkal és ez így van fordítva is,mert ő velük van esély komoly kapcsolat kialakítására.Persze vannak kivételek,de inkább az ellentétek vonzzák egymást.Most az egy dolog hogy látsz az utcán egy jó képű srácot meg egy szép lányt csókolózni,de azok többségében pár hetes/hónapos kapcsolatok

24/F

2012. júl. 12. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!