Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhozzam a témát?
Figyelt kérdés
A barátom 19F holnap lemegy a barátaival a Balatonra bulizni, 3 éjszakára. Nagyon féltékeny vagyok, hiszen ott a sok pia , csajok... Ma facebookon mondtam neki, hogy kicsit izgulok a Balaton miatt. Erre elkezdi, hogy ne rontsam el a kedvét meg hogy én azt akarom, hogy ő el se menjen. Meg, hogy ne idegesítsem. És mondta , hogy ma mikor átmegyek nehogy felhozzam ezt témának vagy át se menjek. Azután mondtam, hogy jó átmegyek és nem hozom fel. De mostmár annyira idegesít. Nem tudom mit csináljak. Mi a véleményetek?2012. jún. 25. 12:26
11/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne hozd fel!
Hanem!
Biztos vannak a haverjainak barátnői ismerősei,akik majd fognak hallani a kis kiruccanásuk élménydús beszámolójáról:)
Náluk kell majd puhatolnod,így majd szépen össze tudod rakni a képet:)És gondolom a barátod is fog mesélni róla.
Ha meg a pasid fel hozza,akkor is te legyél a "megértő,megbízható barátnő,aki nagyon szereti,akinek mindent elmondhat:) " kivánj jó szórakozást,érezzétek jól magatokat,meg,hogy milyen jó,hogy a barátaiddal így összetartotok:) meg bla bla..hátha majd magától elmondaná,hogy mit terveznek, mit akarnak csinálni,hova mennek...stb.
A pasiknál szemfülesnek és okosnak kell lenni. Ha rafináltan viselkedsz feltűnés nélkül sokkal többet tudhatsz meg mint gondolnád!:)
12/13 anonim válasza:
Felesleges idegeskedned hiszen a kapcsolat bizalom nélkül nem működik,ha meg akar csalni úgyis megteszi akár Balatonon akár itthon, ezt nem kerülheted el... A beteges féltékenységgel meg csak elüldözöd szerintem
13/13 anonim válasza:
Egy tipp: búcsúeste szexelj vele ájulásig, az 3 napra csak kielégíti, és erre fog emlékezni a kis kiruccanás alatt is, nem másra, nem arra hogy egy savanyú, hisztis nőt hagyott otthon... ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!