Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok már lány miatt?
Figyelt kérdés
Kort és esetet is írjatok.2012. jún. 25. 11:15
21/31 anonim válasza:
Egyszer igen.
Majdnem szakítottunk a Barátnőmmel, de elég elhamarkodott volt a dolog (veszekedés közben:D) Egy péntek este szakított, de szombat reggel már rendeztük is:-)) Szóval azon a péntek estén sírtam egy kicsit.
Utána még 1 évig együtt voltunk, aztán balesete lett autóval...
22/31 hellosztok válasza:
baleste volt autoval és mi lett??? meg halt vagy csak kisebb baja lett vagy mi???
am az elsők közt válaszoltam már a kérdésre de a koromat nem írtam mert nem láttam hogy kérted szal... pótolom most olyan 16 éves lehetem amikor először sírtam lány miatt!
23/31 anonim válasza:
Előttem szólónak:
Meghalt sajnos.:-((
24/31 A kérdező kommentje:
Részvétem ://
2012. júl. 7. 17:18
26/31 anonim válasza:
Ja bocs, tényleg, a koromat én is lefelejtettem:D 20 éves vagyok.
29/31 anonim válasza:
Tegnap közel voltam. Most hagyok el egy várost, ahol pár hónapja megismertem egy lányt. Régen éreztem már magam ilyen jól a társaságában, de van barátja, így nem próbálkoztam (annyira). Erre tegnap amikor találkoztunk, elmondta, hogy valószínű szakítani fog a barátjával. Szerintetek?:D Most kb megszakad a szívem:(
30/31 bicojoco válasza:
igen volt eset rá ...nem vagyok egy nöcsábász szexi sem 2 komoly volt életemben elsöbe belezugtam de megcsalt ö megtanitota egy nöbe ne bizak.....s minden férfira jut számitás alapján 3 nő nos minden férfi dobb egyet s megtanultam igy nö van böven/nem futok busz után,vilamos után nö után elment majd jön másik....ELMÉLET/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!