Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok már lány miatt?
Utolsó :'D
Ott a pont :D
Az hülyeség hogy a férfi nem sír...azt várják el hogy kemények legyünk...ha nem szerette a lányt nem fog sírni ,ha szerette meg fog én sírtam ,de kár volt!(RIBANCCCCC):D Sok a ribanc,kevés a rendes fiú...és akkor sehova se pártoltam 20/F
esetet meg nem írok mert hosszú lenne:D
Volt ilyen eset... Egyszer... Azóta eltelt pár év, sajnos eléggé megzuhantam, de aztán jött az új szerelem, aki mára a menyasszonyom és minden happy lett :D
25/F
igen.
akár most is tudnék :(ú
19/F
Volt 1-2 érdekes sztori, még így rövidben is
:O
Megcsal és te vagy a **** ...na az a "férfi" annyit is ért :S
Amúgy én nem kifejezetten sírtam lány miatt, de volt már, hogy hosszabb időre elrontotta a kedvem...
Na meg amikor olyan volt, akkor inkább csak röhögtem magamon kínomban, meg könnyeztem, de az a kifejezett sírás nem nagyon fordult még elő..(Mondjuk még barátnőm sem volt, ergo még egy csaj se dobott, szóval túl sok okom nem volt még rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!