Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan párt/párokat akik unokatestvérek? Esetleg olyat, akik már össze is házasodtak?
A párom nővérének a lánya és a párom öccse össze jöttek , szerintem undorító dolog .
Akkor 17 évesek voltak , már egy rövid ideje szakítottak most 18 évesek.
A párom teljesen kiakadt , és sokan csak a csajszi szülei nem tudták .
De a utánajártak ha gyerekük születne , akkor mivel járhat és ezért döntöttek úgy hogy szakítanak.
Nekem az ismerőseim között van egy ilyen pár. De (még) nem házasodtak össze.
A történelemben viszont vannak ilyen házaspárok bőven. Darwin szülei első unokatestvérek voltak és ő is az első unokatestvérét vette feleségül. Vagy a magyar történelemből ismert Ferenc József és Sissi is első unokatestvérek voltak. Vagy időben egy kicsit közelebbről Jerry Lee Lewis, Mario Vargas Llosa, Christopher Robin Milne is első unokatestvérüket vették felségül. Ráadás pedig David Lean, aki két első unokatestvérét is elvette igaz nem egyszerre.
Off, de nem úgy van, hogy elsőfokú unokatestvérek közt még tilos a házasság? Csak mert itt írták, hogy házasság, de én úgy tudom az még nem engedélyezett...
De lehet le vagyok maradva.
Én amúgy nem ismerek ilyen párt, szerintem kissé bizarr lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!