Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magas lány vagyok a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas lány vagyok a barátom alacsonyabb nálam egy fejjel kb szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz szerintem. Érzelmekről beszélünk, nem arról, hogy mit mutatsz ki mások felé. :)
2012. jún. 24. 17:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Most komolyan, mi a rákot érdekel mások véleménye.. Ennyire nem számít a saját véleményed? Az már rég rossz, ha másokra hagyatkozol. Elég sok az irigy ember, hogy látnak egy normál magasságú nőt egy alacsony sráccal. Sztem ne foglalkozz másokkal,csak magatokkal.
2012. jún. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!