Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimmal most leszünk 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal most leszünk 1 évesek. És nem tudom hogy mit adjak neki ajándékba? A barátom 17 éves!

Figyelt kérdés

Nagyon FONTOS LENNE HOGY SEGÍTSETEK NEM TUDOM ÉS MÁR NINCS SOK IDŐM HÁTRA!

A segítségeiteket előre is köszönöm.

További Szép napot mindenkinek!

Puszy =]

2009. júl. 7. 12:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Kiscipő kulcstartó.:) Én ilyet adtam a barátom szülinapjára. Édinek találta.:D Bár nem tudom, hogy a Te barátod, milyen, az enyém örült neki.

Olyan is kapható, amire az van írva, hogy I (L) you.:)

Ezen kívül süthetsz neki vmi fincsit, vagy adhatsz neki egy fotóalmbumot, amiben a közös képeitek vannak. Vagy csak simán egy képkeret, és benne egy közös képetek. Meg ha hord ékszreket, akkor azt is vehetsz neki. Te tudod, mit szeret, nem mi.:)

16/L

2009. júl. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!