Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimmal most leszünk 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal most leszünk 1 évesek. És nem tudom hogy mit adjak neki ajándékba? A barátom 17 éves!

Figyelt kérdés

Nagyon FONTOS LENNE HOGY SEGÍTSETEK NEM TUDOM ÉS MÁR NINCS SOK IDŐM HÁTRA!

A segítségeiteket előre is köszönöm.

További Szép napot mindenkinek!

Puszy =]

2009. júl. 7. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Ezer ilyen kérdés volt ám már,nézd meg a keresőbe.

Különben meg senki nem ismeri itt a pasidat,hogy mik az igényei,hobbija meg ilyenek.

2009. júl. 7. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
váratlanul told az arcába a puncidat és mondd neki hogy : "bébi, félévesek vagyunk, ba*szál szét de izibe!!". best gift ever.
2009. júl. 7. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Főzz neki valami finom kaját, hűts be egy pezsgőt, meg egy bort, gyújts egy gyertyát, kajáljatok meg, majd egy kis romantikázás után feküdjetek le. :) (bocsi a szóhasználatért)

A legtöbb férfit kajával, és sex-el lehet megfogni :P Elhiheted, barátnőm is ilyen kombincációval próbálkozott, és mindennél szebb ajándék volt számomra.

F/21

2009. júl. 7. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
xDDDD
2009. júl. 7. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Én pl szakitást kaptam az évfordulónkon... Ha meg akarod lepni akkor ezt add te is neki! Nem örültem, de meglepődtem rendesen..
2009. júl. 7. 13:21
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
A popodat add neki, tetszeni fog neki.
2009. júl. 7. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 13:01-es!

Nagyon jó ez a válasz lehet hogy ezt is fogom tenni!

Nagyon Szépen köszönöm!

További szép napot neked!

Puszi ;)

2009. júl. 9. 12:58
 8/11 A kérdező kommentje:

Kedves 12:58-as!

Ha nem tudsz normális választ adni akkor nem kell!

Ez nem egy olyan oldal ahol csak iígy lehet oltogatni mindenkit. Nah mind1! Máskor kérlek ne írj ilyen idiótaságot.

A többieknek pedig köszönöm a válaszokat!

Mindenkinek további szép napot!

2009. júl. 9. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
sztem süss neki vmi fini sütit amit szeret én pl egy tortát csintam a barátomnak 2éves évfordulóra
2009. júl. 11. 14:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a vacsi meg a szex közé még egy sztriptízt tennék. :) Tuti befutó lesz. :)

L, 18

2009. júl. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!