Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak? Ti mit tennétek? (történet lejjebb) Kéne egy kis "külsős" segítség.
Szóval. Van egy barátom, akit nagyon szeretek. De mostanában olyan hullámzó vagyok. Olyan mintha az egyik énem szabad akarna lenni, a másik meg őt akarja, nagyon is. Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha szakítanék. És mondjuk milyen lenne az a férfi akit el tudnék képzelni magam mellett később. Újra és újra oda jutok, hogy pontosan ugyanolyan legyen, mint ő. Mindenben. A kis hülyeségeivel együtt. Most nem találkozunk 2 hétig, mert nincs itthon. Nagyon hiányzik, de ugyanakkor vannak pillanatok, amikor jól esik ez a kis egyedüllét.
Ti mit tennétek? Úgy érzem nélküle nem lenne semmi sem olyan jó, mint most. De akkor miért "vágyom" mégis szabadságra?
Szóval, ti mennétek vagy maradnátok?
18/L
Nem lehet, hogy túlzottsn összenőttetek? Minden szabaidőtöket együtt töltitek?
Az embernek egy kapcsolatban is kell egy kis szabadság (barátnők, saját program).
Találkozz a barátnőiddel nélküle, menj ide-oda egyedül.
Persze nem úgy, hogy holnaptól mindenből kihagyod :)
De figyelj oda, hogyan esik neki.
Ha látod, hogy bántja, meg kell beszélnetek.
(ha együtt akarsz maradni vele)
Egyet értek az előttem szólókkal, hogy menj el ide-oda nélküle is.
Az előző barátommal mi is így összenőttünk, de nem lett jó vége, nagyon összevesztünk rajta. Aztán szakítás is lett a vége. A mostanival viszont mindkettőnknek megmaradtak a külön programjai és sokkal jobb így. Pl szerdán megyek a morrisonsba, de nem viszem magammal, mert csajbuli lesz. Erre ő azt mondta, hogy oké, felhívta a barátait és elmennek kocsmázni.
L/18
12.27-es válaszoló!
Eszembe nem jutna mással lefeküdni. De komolyan. Sőt...igazából nála tökéletesebb pasit még nem is láttam (sem fizikailag, sem belsőleg)
Talán ha igazán magamba nézek, akkor itt a komolyságtól ijedtem meg. Mert ilyen eddig még nem volt.
Az "önző kis világ" alatt azt értettem, hogy csak magával foglalkozik az ember, a saját kényelmével van elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!