Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kívülállóként mit gondoltok erről?
A helyzet az, hogy 2005 óta együtt voltam egy lánnyal boldog párkapcsolatban. Mindent megadtam neki, nagyon szerettük egymást, legalábbis én. Nem voltak komolyabb vitáink, egész harmónikus volt a kapcsolatunk.
Azért múlt idő, mert múlt hét szombaton kiderült, hogy megcsalt és emiatt szakítottam vele. 7 év kapcsolatnak lett így vége. Hatalmas letargiában vagyok még mindig, nagyon szomorú vagyok.
Egy nagyon jó kolléganőm, akit 3 éve ismerek (még egyetemről) és soha nem gondolkoztam vele kapcsolatban mélyebben, mint a barátság, most mégis egyre jobban kezdek vonzódni hozzá. Ő vigasztalt hétfőtől kezdve, mikor elmondtam neki a szakítás tényét és velem volt egész héten, pátyolgatott, tegnap meg elhívtam egy randira és ma meg is ejtettük azt sikeresen.
Így kívülállóként mit gondoltok rólam, hogy ilyen hamar találtam egy másik lányt? Félek, hogy sokan elítélnek miatta a környezetemből és azt fogják hinni, hogy érzéketlen vagyok vagy bosszút akarok állni az exen. Holnap fogom bejelenteni a családnak is a híreket (nem tudják még a szakítást és így az új kapcsolatomat se).
22F
Első hozzászólónak: Nem sikerült túl lennem rajta és az is igaz, hogy nem biztos, hogy mással összejöttem volna, de a kolléganőmet úgy gondolom tudnám szeretni, hisz jó barátom, rendesen ismerem, így tudom mik a hibái.
A magánytól való menekülésben is lehet valami, hiszen 15 éves koromtól kezdve mindig volt melletem valaki, így különös lenne egyedül lenni, az igaz, de nem hiszem, hogy ez közrejátszana, vagy legalábbis nem tudatosan játszik közre.
Második, harmadik hozzászóló: Köszönöm az együttérzést és bátorítást :)
Inkább örülj, hogy ilyen hamar rátaláltál egy újabb kapcsolatra! Nélküle csak szenvednél még hónapokat, mint egy kutya...
Én is most szakítottam, áldás lenne, ha lenne ilyen ember a közelemben, mint neked!
Szóval hajrá, de ne siess el semmit! A környezeted pedig annak örül, ha boldog vagy! :)
Hát így, hogy egyből már van új párkapcsolatod, nagyon furcsa, de lehet, hogy szerencsés vagy emiatt. Szerintem is egyszerűbb lesz a szakítást feldolgoznod, ha közben boldog vagy és nem egész nap ezen zsörtölődsz és bánkódsz meg gondolkozol, hanem az új kapcsolattal törődsz.
Csak nehogy hírtelen fellángolás legyen ez részedről és egy idő után hamis érzéseket táplálj a munkatársnőd iránt, valamint ővele kiszúrj. Nem ismerlek, de ahogy kiveszem a szavaidból, ez utóbbi nem valószínű, hogy bekövetkezik, mert érzelmes srácnak nézel ki, aki tiszta szívből szeretni tud.
Kívánom, hogy boldog párkapcsolatod legyen a kolléganőddel és hogy hamar elfelejtsd az exedet.
23N
7-es válaszadó: Köszi neked is.
8-as válaszadó: Köszi, valóban érzékenyebb tíőusú srác vagyok, ezért is törtem össze magam alatt a szakítás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!