Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek? És mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lányról van szó! Nagyon jó barátom! Mindenki azt mondja, hogy álom szép nő! Nekem nem tetszik,Mégis azt érzem, hogy szeretnék többet tőle. Ez szerelem? Vagy mi ez?:S Szenvedek mit csináljak? Hogy deríthetném ki hogy ne legyen károm belőle? Lehet, hogy csak nagyon szeretem mint barát...
2009. júl. 7. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:

kívánod a testét? ha igen, modd meg neki, hogy kívánod őt, bár szretkeznétek

mondjuk menjetek el kirándulni, ültök egy tisztáson a fűben, és akkor előrukkolsz ezzel :)

2009. júl. 7. 00:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Legszívesebben éjjel nappal ölelném! Ez azt jelenti, hogy a testét kívánom? Elég bugyután hangzik a kérdés pedig nem voltam soha ilyen gyerekesen döntésképtelen. Ez szerelem?
2009. júl. 7. 00:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Éjjel nappal ölelnéd vele akarsz lenni állandoan sokat gondolsz rá .... igen ez az
2009. júl. 7. 00:36
 4/8 A kérdező kommentje:

De hogy-hogy nem érzem azt, hogy külsőleg tetszene a lány?

Pedig tényleg tipikusan az a lány aki után mindenki megfordul(féltékeny is vagyok) Ha ez most több mint barátság... megörülööök

2009. júl. 7. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:

külseje nem tetszik? akkor biztos van olyan belső értéke, kisugárzása, ami tetszik benne, amit szeretsz benne

kezdesz felnőni

2009. júl. 7. 00:56
 6/8 A kérdező kommentje:
lehet :) Köszönőm a hajnali gyors lelki segélyt hála neked tisztán látok! Nem tudom ki vagy honnan írsz éppen, de isten küldőt tudom!!!
2009. júl. 7. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:

"menjetek el kirándulni, ültök egy tisztáson a fűben, és akkor előrukkolsz ezzel"

Többszörös tapasztalat alapján visszaigazolom. De nem pont így, szerintem nem beszélni kell, hanem cselekedni.

Az a helyzet, hogy ha egy tisztáson ültök vagy heverésztek, és egy óvatlan pillanatban egymáshoz ér a kezetek, akkor dönthetsz úgy, hogy nem húzod el. És ha ő is úgy dönt, akkor még nagyobb felületen érintkezel vele (nekidőlsz pl.) Aztán óvatosan simogatni kezded stb. Bármelyik pillanatban, ha baj van, gond nélkül vissza lehet vonulni és nem lesz semmi sértődés a dologból. Mert már az első pillanatban visszavonulhat, ha nem akarja, és ezt tudomásul veszed (aztán persze próbálkozhatsz legközelebb, ha nem egyértelmű a helyzet). De onnantól, hogy az első érintés, kézfogás, kar végigsimítása stb. azon a bizonyos tisztáson sikeresen megvolt, és nem húzódik el, hanem ő is közelebb jön, akkortól minden eldőlt, következhet az első csók. Nem bonyolult, nem veszélyes ez az egész, némi rendezői érzék persze kell hozzá.

2009. júl. 7. 01:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg fogom próbálni esküszöm!!!!
2009. júl. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!