Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak ilyenkor?
Nagyon szeretek egy srácot már több mint fél éve, mindig is féltem neki bevallani mert attól tartottam hogy pofára esek és jót röhög rajtam.. De a srác apja és az én apum legjobb haverok és minden nap találkoznak és apum mondta hogy a srác irtó szerelmes belém, aztán a srácon(Rolin) is láttam hogy szeret vagyis próbált közeledni felém néha tettekkel néha csak így facebookon de akkor is:) Nem tudom miért de be voltam szarva nem mertem semmi csinálni, Roli egyik napról a másikra megváltozott, olyan 2 hete kb le sem szar, meg teljes más velem h beszélünk is, úgy érzem feladta vagy nem tudom.. Már nagyon bánom és szerintetek mit tegyek hogy újra belém szeressen? (lehet hülye vagyok de én úgy gondolom hogy nincs minden veszve mert akit szeretek egy jó idege egyik napról a másikra nem tud elmúlni az.) És hogy mit is tegyek, és most már lassan szeretném a tudtára adni mit is érzek! Köszi.
16/L
Szia
Az én történetem, nem éppen olyan mint a tiéd, de lehet hogy hasznos lesz a "tanulsága".
19 éves srác vagyok.
Naszóval, fél éve van egy lány akit nagyon megszerettem. Tudni kell rólam, hogy nagyon sok lánnyal voltam már korábban.Én azafajta tipus vagyok, aki nem köti le magát. Viszont ebben a lányban megtaláltam azt amit egészen eddig kerestem. Fél éve rádöbbentem, hogy egy egész klassz lány és nagyon elkezdett érdekelni. Elhívtam, hogy ezt megbeszéljük. Ő azt mondta, hogy ugyan így érez. Úgy voltunk, hogy nem járunk, előbb inkább jobban megismerjük egymást. Az elején minden fasza volt, de aztán kinyögte, hogy nem akar többet. Talán majd később. Oké elfogadtam. Azóta is nagyon jóban vagyunk, és a kapcsolatunk elég érdekesen alakult. Van köztünk szexuális kapcsolat. Minden nap beszélünk, sokat vagyunk együtt, sőt többen azt hitték, hogy járunk. A lány viszont nem akarja. Értelmes okot soha nem tudott nekem mondani.
Én mára már belefáradtam a dologba, és már a remény is meghalt bennem. Úgyhogy végeztem a dologgal. Kiléptem a lány életéből mivel tudom, hogy ebből soha nem lesz semmi több. Egyszerűen belefáradtam és továbbléptem.
A te esetedben is lehet, hogy hasonló volt a probléma.
A srác lehet hogy kezdeményezett, de te lehet, hogy nem úgy álltál hozzá. Lehet, hogy mára már ő is belefáradt a dologba akárcsak én.
Ez csak feltételezés. Én pasiként, azon a véleményen vagyok, hogy jobb lenne ha megkérdeznéd tőle, hogy miért ilyen. Mindig is azt szerettem, ha egy lány egyenes és nem kerülget semmit. Ha elém áll és közli, hogy mi van. Ha jó, ha rossz.
Remélem hasznos volt válaszom.
Drukkolok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!