Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene pár ötlet talihoz?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm akivel suli után találkoztunk párszor meg egyszer volt nálam dvdzni. De azóta szerelmes lettem bele de ő nem tud róla. Szereznék találkozni vele mert már alig várom hogy láthassam. De kb 15km-re lakik tőlem és nem tudom milyen programmal csalhatnám be mert suli időben egyszerű suli után de most nyáron? Adhatnátok pár ötletet. köszi

18f

2009. júl. 7. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mondd neki h unatkozol és nem e lenne kedve elmenni veled pl. moziba...vagy ilyesmi. :)
2009. júl. 7. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:

felszállsz szépen a biacjodra és eltekersz hozzá, és megmondod neki, hogy szeretted volna látni, mert már nagyon hiányzik, olyan jó együtt tölteni vele az időt, aztán elmentek sétálni, bezsélgettek, esztek egy fagyit, esetleg eljön veled biciklivel, kimentek vízpartra ha van, ültök a fűben, hozzá nyúlkálsz/magadhoz nyúlkálsz de nem olyan látványosan, hm... :D

asszem kicsit ki vagyok éhezve, bocsánat

2009. júl. 7. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:

A második kommentel egyet tudok érteni.

(pedig ritka ezen az oldalon)

Menj el hozzá és legyél vele.

Ha kérdezi, hogy miért vagy ott, akkor mond el, hogy már hiányzott a társasága, mert mindíg jól érezted vele magadat.

Tölsd vele az idődet és mond neki, hogy kedveled.

Ennyi.

Sok sikert.

2009. júl. 7. 01:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. tetszik is az ötlet :P
2009. júl. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!