Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne ha 22 évesen kikezdenék egy 16 éves lánnyal?
Magyarul fosol, hogy mit szólnak mások meg a szülei majd ehhez a dologhoz? :D
Ez mondjuk tényleg kicsit zavarba ejtő lehet :D Föleg ha az apja Chuck Norris és a Terminátor Közös gyereke. :D
tegnap 19:56
Azt én is szívesen megtenném, de ha nem akarod elrontani és nem akarsz utolsó sz@rrágó roh@dék lenni akkor ezt előre közöld vele, vagy próbáld meg komolyabban csinálni. Magyarul reálisan képzelj el vele többet is.
Te leszel neki az elsők egyike. Kötődni fog hozzád. Szerinted milyen sérülést szerezhet a személyisége, ha átvered és pont te teszed tönkre az álmait?
Én nem tennék ilyent vele bárhogy is kéne a puncija, mert szerintem a szex az egy dolog, nem ártasz vele senkinek, de emberség kell a helyes döntésekhez, és az átverés kihasználás és lekezelés nem az!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!