Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz lenne ha 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne ha 22 évesen kikezdenék egy 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy ma megismertem ezt a lányt, nagyon jót beszélgettünk, meg van a kölcsönös szimpátia, meg tetszik is nekem nagyon, meg korához képest fejlett is, kész nő. :D De valami azt diktálja belül, hogy túl fiatal hozzám?
2012. jún. 22. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*korabelieket
2012. jún. 22. 19:52
 12/21 guido ***** válasza:
nekem 19 évesen volt egy 15 éves barátnőm aki kb annyira érett volt mint ha csak 19-20 lenne. és volt hogy a 21 éves barátnőm egy 13 éves szintjén állt...
2012. jún. 22. 19:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem. Lehet így van, viszont azért én kicsit durvának tartom. Még ezt is egy picit, így 20-22 éves nők után... :D
2012. jún. 22. 19:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén én csak le szeretnék feküdni vele. Semmi komoly.. :D
2012. jún. 22. 19:56
 15/21 guido ***** válasza:

Magyarul fosol, hogy mit szólnak mások meg a szülei majd ehhez a dologhoz? :D

Ez mondjuk tényleg kicsit zavarba ejtő lehet :D Föleg ha az apja Chuck Norris és a Terminátor Közös gyereke. :D

2012. jún. 22. 19:57
 16/21 guido ***** válasza:
Akkor meg mit parázol baszodd xD füzd az agyát azt óvatosan rontsad meg egy életre hogy ne akarjon mással csak veled xD
2012. jún. 22. 19:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Logikusan semmi akadálya. Ha téged eltántorít pár felsőbbrendűsködő nyomorék véleménye hogy mi sok akkor magadra vess! Senkinek semmi köze hozzá h mit csináltok ti ketten!
2012. jún. 22. 20:59
 18/21 anonim ***** válasza:
ADJ NEKI!!!
2012. jún. 23. 00:45
 19/21 anonim ***** válasza:

tegnap 19:56

Azt én is szívesen megtenném, de ha nem akarod elrontani és nem akarsz utolsó sz@rrágó roh@dék lenni akkor ezt előre közöld vele, vagy próbáld meg komolyabban csinálni. Magyarul reálisan képzelj el vele többet is.

Te leszel neki az elsők egyike. Kötődni fog hozzád. Szerinted milyen sérülést szerezhet a személyisége, ha átvered és pont te teszed tönkre az álmait?

Én nem tennék ilyent vele bárhogy is kéne a puncija, mert szerintem a szex az egy dolog, nem ártasz vele senkinek, de emberség kell a helyes döntésekhez, és az átverés kihasználás és lekezelés nem az!!!!

2012. jún. 23. 10:57
 20/21 guido ***** válasza:
Magyarul járjatok össze dugni xD
2012. jún. 23. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!