Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek be jönnek az ilyen alkatú lányok?
Figyelt kérdés
Ha valakinek ilyesmi alakja van az tetszik , vagy túl teltnek találjátok?
2012. jún. 22. 18:59
1/17 ASOT válasza:
a 2. kép a photoshoppolva van mi? :)
2/17 anonim válasza:
a második link..hmmm olyan csaj az ideálom!
3/17 anonim válasza:
ha viziló vagyok igen. egyébként nem
4/17 ASOT válasza:
amúgy nekem nem jönnek be...sorry
5/17 anonim válasza:
Az első és a második kép között tengernyi a különbség.
De kitalálom: ilyesmi alkatod van, és félsz strandra menni.
6/17 anonim válasza:
én elmegyek veled akár a világ végére is
7/17 anonim válasza:
Nem, és fúj, bas.sza meg, nem gondoltam vólna hogy ilyen ronda nöket fényképeznek, nem lehetne találni olyat amelyet nem kell majd teljes egészében retusálni?!!!
Nem az hogy túl telt (az elsö kép), hanem ez magyarúl kövér.
8/17 anonim válasza:
Lányoknak fel kéne fognijuk, hogy telt idomok, nem azt jelentik hogy kövér. Nem kövér lányokat akarunk.
10/17 anonim válasza:
a második hol kövér úgy őszintén... szerintem ő már a vékony kategória.. borzasztó, hogy sok 10 éves fiúnak fogalma sincsen arról, hogy hogy néz ki egy normális nő és elvakítják a retusált és csontvékony borzadályok.. csak hogy olyan nők amilyenek a képeken vannak nem léteznek.. mindenkinek vannak testi hibái.. egy csontkollekciónak is lehet pl narancsbőre.. úgyanis a méreganyagok ott halmozódnak fel hogy minél távolabb legyenek a belső szervektől.. de álmodozzatok csak tökéletes nőkről.. a szeretnivaló tökétletlenek meg majd megmaradnak a normális értékrendű pasiknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!