Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közös vagy külön kassza?
Engem nagyon zavarna, ha ez így lenne, és akkor is, ha a párom kevesebbet keresne...szerintem az egyfajta bizalmat sugároz, ha minden közös. De ha már ez nem megy költözzetek az ő lakásába te add ki a tiedét és a pénz a tiéd, meg kérd el tőle azt a pénzt is, amiért te főzől, mosol meg takarítasz rá, legalább 2 műszakban!!
2012. jún. 22. 12:26
Pontosan a bizalommal kell manapság csínján bánni.
2012. jún. 22. 12:27
Akkor minek csinált neki gyereket, ha bízni nem bízik benne?? Előbb kellett volna gondolkodni,és nem kihasználni a másikat... Kíváncsi lennék, ha ő maradna otthon a gyerekkel mennyire tetszene ez neki...
2012. jún. 22. 12:35
14/27 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem akarom a pénzét elvenni, legyen Neki is anyagi függetlensége, csak szerintem igazságosabb lenne, hogy mindenki a bevételei arányában járulna hozzá a kiadásokhoz. A fennmaradó részből meg éljen a hobbijának, nem vagyok emiatt irigy, ha Neki több marad, csak én is szeretnék valamennyit tartalékolni. Mert főleg, ha már a bizalomnál tartunk, bármikor gondolhat egyet és leléphet, akkor mit csinálok gyerekkel/gyerekekkel egy fillér spórolt pénz nélkül? Nem ilyennek ismerem, de soha nem lehet tudni...
Áljunk meg egy szóra. Itt nem arról van szó hogy nem száll be a rezsibe, vagy hogy a gyereknek nincs meg minden ami kell neki. Itt azon megy a sírás hogy a nőnek nem marad elég költőpénze a hó végén. Ez nem üzleti tárgyalás ahol alkudozunk, hogy 60-40 vagy 70-30. Fizeti a dolgok felét amit a magyar nyelvben is testvéries elosztásnak hívnak.
Majd akkor tessék itt sírdogálni ha nem száll be a számlákba, vagy éhezik a gyerek ne adj isten. De amíg, idézem, "így nekem egy fillérem sem marad hónap végére", addig te is csupán önző érdekből szeretnél más elosztást.
Lehet hogy sokakat megtéveszt a szegény kihasznált anyuka, és a gaz önző apa színpadkép, de azért van aki belát a függöny mögé.
2012. jún. 22. 12:48
2012. jún. 22. 12:49
17/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy önző vagy gaz lenne, csak igazságtalannak tartom. Nem a f.szom verem itthon, hanem a közös gyerekünket nevelem, ha Ő tenné, akkor Neki is kevesebb lenne. Valóban nem marad költőpénzem, így idén még nem jártam fodrásznál, nem vettem magamnak egy darab új ruhát sem, mert ugye mindennek fizetem a felét. Nem költőpénzt akarok, hanem félretenni, mert zavar, hogy nincs tartalékom, ennyi. Ne haragudj, de emiatt nem tartom magam önzőnek.
Mert szerinted az igazságos, hogy a közös gyermekük miatt van otthon, ergo emiatt kap kevesebb fizetést, és mondjuk nem jut neki havonta arra hogy beüljön a barátnőivel valahova, míg a férje él a hobbiának, meg még félre is rak?
2012. jún. 22. 12:56
1. Az élet nem igazságos.
2. A fodrász úgy tűnik téged jobban zavar mint őt.
3. Pontosan elértük azt a részt amikor a férfi lesz a hibás amiért nem adja fel teljesen az önállóságát.
4. Még 10 év HÁZASSÁG után is semmiztek ki ártatlan nyuszkónak tűnő nők férfiakat, persze anno személyes sértésnek vették volna a házassági szerződést.
2012. jún. 22. 13:05
19 válaszoló, téged csak sajnálni tudlak, hogy ennyi bizalom nincs benned, így aztán lehet élni az életet.A csaj az önző persze, amikor a gyermeke miatt mondott le a fizetéséről, a pasi meg hagyja, hogy nélkülözzön a nő, míg neki a bankban csücsül temérdek pénze.
2012. jún. 22. 13:14
Kapcsolódó kérdések: