Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közös vagy külön kassza?
Még elég fiatal vagyok, de szerintem elég fura, ez a külön kassza dolog. Főleg, hogy már gyereketek is van, stb. Én nem tudnám így elképzelni az életet. Szerintem sokkal jobb lenne közös kasszán élni, de ezt ti tudjátok, beszéld meg a pároddal.
18/f
Van közös gyereketek, de külön kasszán vagytok?
Szerintem ez nem normális.
Az egy dolog, hogy papíron nem vagytok házasok. De ha van egy közös gyerek, akkor elvileg ti együtt tervzetitek az életeteket a jövőben is, vagy nem?
Az lenne a normális, ha megosztanátok mindent, és közös volna a kassza. Ha már BABA is van, szerintem...
Egyébként pedig milyen férfi az, aki kétszer annyit keres, mint Te, szültél neki egy gyereket, és hagyja, hogy a külön kassza végett nullára gyere ki a hónap végére?
Ha szeretitek egymást, és már van gyerek is, szerintem abba kéne hagyni ezt a különcködést.
Én viszont támogatom a külön kasszát. Közös költségek felezve, amit ki is fizet. Talán keressen rosszabb munkát hogy mindenki jobban érezze magát? Gyerek ide vagy oda, láttam én már karón varjút, úgyhogy valahol megértem az óvatosságot a férfi részéről. Senkiben sem lehet teljesen megbízni, pláne nőkben ha anyagiakról van szó. Amint ráteszik a kezüket a közösre, sokan pénzügyi Hulk-á változnak, aztán a férfi meg könyöröghet hogy hadd vegyen már valamit amit szeretne a saját megkeresett pénzéből. Persze mindenki jön az ő nem ilyen nő szöveggel, de őszintén én már nem tudom mit higgyek, hogy ki milyen ennyi Oscar esélyes színészi alakítással a kapcsolat kezdeti fázisában.
34 F
Mióta együtt élünk, közös kasszán vagyunk. Általában nála van készpénz, én mindet kártyával fizetek, erre utalják az ő és az én fizetésemet is, de ha tudom, hogy olyan helyre megyek, mondjuk a sarki kisboltba, akkor kérek tőle pénzt. A kártya közös.
Szerintem sürgősen le kéne ülnötök, és megbeszélni a dolgot, elmondani, hogy így hogy van egy gyereketek, egy lakás, ami ugyanúgy az övé mint a tiéd, ideje lenne, ha a bejövő pénzt is közösen kezelnétek, mert neked semmid nem marad a hónap végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!