Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet ezzel kezdeni? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel kezdeni? Ha azt mondja a párod hogy imád máskor meg azt hogy ellehet menni, kilehet lépni a kapcsolatbol.

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mindig imád...amikor meg aztmondja h lehet mást keresni,és hasonlok,akkor hisztizik,és tudja h nem jogosan...mivel tudja h ugyse keresek mást mert imádom,ezért néha ezt eljátsza...már megszoktam,tudom kezelni..3-4 ilyen hiszti után már tudtam h hagyni kell mig lehiggad,utána ugyis ő bujik oda..ha nagyon hisztizik,leszedem a nadrágját,és megvan oldva...

22/L

2009. júl. 6. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondja,hogy el lehet menni, ki lehet lépni a kapcsolatból,akkor veszekedtetek nem? Olyankor sok olyan is kicsúszik az ember száján,amit nem gondol komolyan. Ha mutatja és érezteti veled,hogy szeret téged,akkor nincs baj.
2009. júl. 6. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
valszeg ideges, de valszeg szanaszét vetné a düh meg a bánat ha eccer télleg elmennél.
2009. júl. 6. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
komolyan?
2009. júl. 6. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:

én is mondtam már ezt.. sőt mi a 2 hónap alatt már kétszer szétmentünk.

Szerelmesek vagyunk egymásba, de vannak olyan szituációk amit sajnos úgy oldunk meg, hogy jó akkor ki vagy rúgva.

De már 1 órával később hívjuk a másikat hogy bocsásson meg stb.

2009. júl. 6. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a párod nagyon szeret téged. Az ember ha rossz kedvű, ha szomorú, ha mérges, ha fáradt akkor sokszor olyan dolgot mond, amit egyáltalán nem gondol komolyan. Hidd el nagyon szeret téged, nem mondaná, ha nem így lenne. És biztos vagyok benne, hogy iszonyatosan bánja, hogy ilyeneket mond neked. Veszekedések minden kapcsolatban előfordulnak, és bizony ilyen mondatok is elhangzanak, pedig tényleg nem gondolja komolyan őket a pár egyik fele sem. Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben!
2009. júl. 6. 21:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Ö nem fog békülni hiszen én sértegettem azzal hogy többet legyen velem .Így várakozok hetekig ha lesz békülés azt is eddig én kényszeritettem.
2009. júl. 6. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Dacoltok mind a ketten. Mennyire súlyos a veszekedés? Egymáshoz sem szóltok? Nem is találkoztok? Nézd, valakinek meg kell tenni az első lépést a békülés felé. Ha te leszel az, hát legyél te, ha nem akar veled lenni, akkor nem veszítesz semmit, de ha veled akar lenni, csak nem "mer" békülést kezdeményezni, akkor nagyon sokat veszíthetsz. Szerintem megérné megpróbálni.
2009. júl. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!