Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi ez az egész? Többet akar mint barátság? Vagy csak kedves szeretne lenni?
14 éves lány vagyok.Van egy srác (15),aki az unokatesóm osztálytársa.Ottvoltam unokatesóméknál amikor megkért uncsitesóm hogy írjak neki MSN-en,mert biztos jól el lennénk.Hát ráírtam.Utána rengteget beszélgettünk.Alig vártam már,hogy gépközelbe kerülhessek.Megkérdezte hogy nincs e kedvem találkozni.Persze igent mondtam.És másnap elmentünk uncsitesómmal a megbeszélt helyre.Mert közbe kiderült hogy a srácnak van csaja.És nem volt kedvem 2esbe sétálgatni vele.Aztán másnap megint beszéltünk.És mondta hogy jól érezte magát velem,de jobb lett volna ha csak 2en vagyunk,mert többet tudtunk volna beszélni.Amikor ezt mondta,közbe veszett össze nagyon a csajával,mert a lány átverte...szépen szólva...:S
Azóta naponta több órát beszélünk.Mikrofon+webcam minden...és kezdem nagyon megkedvelni.Hiányzik amikor nem beszélünk...
Már többször említette,hogy elmehetnénk együtt koncertre,meg találkozni is jólenne már.Csak nagyon elfoglalt.(Foci,gitár,éneklés,evezés...:( )
Szerintetek jelent ez valamit?Vagy csak csupán jófej akar lenni velem?És egy barátot keres?(Amiből ahogy elhallgattam van neki elég sok...)
Hogy kérdezzek rá?Vagy várjak még?Mi legyen?:(
Bocsi ha hosszú lett..:\\
Szia!
Ha törik, ha szakad ne keresd és ha ő keres, akkor biztos lehetsz a sikeredben:)
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
Remélem minden összejön.Ma azt mondta hogy nagyon hiányoztam ameddig nem voltam MSN-en.És hogy egész nap rám várt.:D
Annyira szeretném ha összejönne.:D
Köszi mégegyszer Puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!