Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha a párotok becézget titeket?

Figyelt kérdés

pl. szívem, kicsim, kincsem, drágám, kutyus, maci, f@szfejke, s*ggfejű, stb. kedvesebb, viccesebb, vagy amolyan "húzom az agyad" tipusúak.

írnátok ti is példákat? mit szerettek, mit nem? köszi

2012. jún. 21. 21:18
 1/7 fünof ***** válasza:
100%
amik az elején vannak azok jók a többik pedig piszkálódásnak. én pl azt mondnám h csöcsfej xd
2012. jún. 21. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem macinak szokott nevezni. Csak azért idegesít mert kondiban vagyok (reggelente futok stb...) de különösebben nem zavar. Néha szokott szívinek hívni.

21f

2012. jún. 21. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem zavar, én szeretem :)
2012. jún. 21. 21:28
 4/7 Macs1209 ***** válasza:
100%

Nekem abszolúte nem jön be. Van nevem (anno "törzskönyveztek"), meg a nickem, és csók.

A "szívem" és a "szivecském" már ilyen RémRendesCsalád

feeling, vagyis arra utal, hogy a másik elrontott valamit.

a f@szfejke meg társai még kedvességből sem jönne be...

2012. jún. 21. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
kutyus?????????
2012. jún. 21. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
a gagyi beceneveken kívül bármi jöhet, helyzetfüggő. ha az van akkor a "nyálas" szívem, drágám, kincsem, cukorfalat stb.. is jöhet, ha meg éppen vérszívás van akkor a többi mocsokság is, csak nem kell csodálkozni ha elverik a segged :)
2012. jún. 21. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem idegesítene, ha valami nagyon gagyit skandálna, de egyébként férfi nőnek igen, de fordítva nem annyira nyerő. A húzom az agyad féle csipkelődések azok, ami okán én meg taposom a beled hozzáálásra váltok. Szerencsére nem szokott előfordulni. Drágám ez olyan avas, nyálas nagycsaládos idill amcsi szappanoperák közkedvelt maszlagdumája. Kicsim az például jó, kedves, oda vissza teljesen helyénvalónak találom. Szívem az megincsak nyálas, nem tetszik. Maci az az én szókincsemben a maca szó rövidítése, nőket szeretem így hívni, de ez nem méretfüggően.
2012. jún. 27. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!