Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hogy szoktatok hivni a parotokot? (pl szivem. Stb) Minel tobbet ha lehetseges!
Figyelt kérdés
Elore is kocce!2009. júl. 6. 17:51
32/51 anonim válasza:
babóca, nyuszómuszó, cicca, cicu, béjbi.. :D
35/51 anonim válasza:
cica, cicc, cicám, picim, butusom, poci, hülyegyerek...:) ilyesmik. de sokszor szólítom csak a saját nevén is, van elé téve esetleg valami jelzőt. pl pici.
36/51 anonim válasza:
cica. husom :DD édes. maci. kb ezek.
37/51 anonim válasza:
Én igazából nem szoktam becézni
Ő engem "Ékszer"-nek hív és imádom :X :D
39/51 anonim válasza:
boci, bocomoco, bocok, es mindenfele variacioja. facan. :p
40/51 anonim válasza:
En kicsi Dragamnak, vagy kicsi Laszlonak hivom amugy majdnem 100kg :))
O engem meg Anyatok, kicsi Maminak vagy kicsi Draganak szolit:)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!