Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt mindig azzal, hogy egyetemistaként nem dolgozom?
3 éve vagyunk együtt,együtt is élünk a szüleim által vett lakásban (ami még másoknak is ki van adva albérletbe rajtunk kívül). Jövőre fogok végezni,de egyfolytában azt sulykolja, hogy tiszta szégyen hogy 22 évesen nem dolgozok. Most augusztustól lesz a kötelező féléves szakmai gyakorlatom, utána júniusban ha minden jól megy,államvizsga és utána már dolgozhatok látástól Mikulásig. Gimi alatt 1 nyarat,illetve 2 éve egy szakmai helyen szintúgy 1 nyarat végigdolgoztam,de szerinte ez semmi,mert más már 14 éves kora óta dolgozik. Viszont a szüleim meg 2 éve is alig akarták "engedni" hogy dolgozzak,mert szerintük most még a tanulás a dolgom. Év közben is dolgoztam volna,de azt mondták hogyha emiatt nem sikerül tantárgyam és csúszok, akkor annak nem lesz jó vége...
Igazából kb sírni lenne kedvem,mert egyik fél sem ért meg, sem a szüleim, sem a barátom. Szakmai tapasztalatot kicsit már szerencsére szereztem,meg még fogok is államvizsga előtt,de úgymond másféle munkára (gyári) nem vagyok rákényszerülve. Ti mit tennétek,ha ebben a helyzetben lennétek? Elég rosszul esik,hogy úgymond "jó" dolgom van,de a barátom kb. lenéz ezért...
Mekkora f.sz már ne is haragudj.
Ott lakik Ő veled, a TE lakásodban, amit a TE szüleid fizettek, és Ő reklamál NEKED?!
Én komolyan szájba b.sznám barátomat, hogy lehet valaki ekkora tapló görény?!
Mások a szakmai gyakorlatra is húzzák a szájukat, és oké, más rá van kényszerülve, hogy 14 éves korától kezdve dolgozzon, de te nem, és megteheted, hogy tanulsz, aminek egyébként ha jól olvasom, eleget teszel, tehát nem szétpiálva bulizol minden nap, hanem tényleg tanulsz.
Különben is ki a jóf.szomnak képzeli a pasid magát, hogy lenézzen, mert ő talán egyetem mellett dolgozott a saját pénzéből vásárolt lakásában 8 órában? Mert ha nem ment tovább tanulni, és emiatt most előbb van munkája, akkor inkább kussoljon, szerintem. Főleg, hogy meg tudtok élni, tehát nem az éhhalál fenyeget.
Sorry, de ez engem tökre irritál, ha nem tetszik neki ez a helyzet, akkor költözzön haza az anyja seggébe... Egyébként valszeg csak irigy, hogy neked jobb sorsod van, mint neki. Az ilyenek idegtépően idegesítőek tudnak lenni.
21L
Ha ő ennyire önellátó, el lehet menni albérletbe... ameddig nem képes tök egyedül eltartania magát, vagy akár kettőtöket, ha valami tragédia történne, addig jobb, ha hallgat.
Nem férfi ez még, csak egy srác, aki szeret magára, mint férfira tekinteni.
Szia!
Ne haragudj, de régen nagy baj van egy kapcsolatban, ha az egyik fél ahelyett, hogy örülne a párja sikerének, még lefelé akarja húzni.
Én elhagynám, mert később is ezt fogja csinálni a nagyobb dolgokban is.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!